На пост прем'єр-міністра Латвії висунули поролонового ведмедя (ФОТО)

5
0

Кандидатом на пост прем'єр-міністра Латвії від латвійської Останньої партії (ПП) буде поролоновий Ведмідь щастя. Прес-конференція, на якій двометровий обранець був представлений журналістам, пройшла у вівторок, повідомляє DELFI.lv.

Як заявив лідер ПП Гінтс Кнокс, Ведмідь щастя - "широко відома культурна особистість, яка дала освіту кільком поколінням латвійців". Передбачається, що в його відкритий рот виборці будуть закидати побажання, які він "візьме близько до серця".

На прес-конференції активісти Останньою партії також оголосили, що їх передвиборний бюджет "дорівнює нулю". За їх словами, вони навмисно не брали пожертвування, щоб показати, як багато можна зробити за рахунок ініціативи.

Ведмідь щастя - персонаж п'єси відомого латвійського письменника Андрія Упітса, пояснюють РІА Новини. Вибори в Сейм Латвії пройдуть 2 жовтня 2010 року. Центрвиборчком республіки поки ніяк не прокоментував вибір ПП.

Нагадаємо, Остання партія була заснована в червні 2010 року, щоб викривати популізм які перебувають при владі політичних сил. В якості девізу члени партії обрали розповсюджена відповідь на запитання про політичні уподобання - "Не знаю, не вирішив".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також