На посту Нижні Ворота патрульні та медики перевіряють температуру у водіїв (ФОТО)

9
3

Патрульні просять поставитись до таких заходів безпеки з розумінням.

Раніше Mukachevo.net писало, що вчора на Закарпатті виявили рекордну кількість хворих на коронавірус. За останню добу було виявлено 109 нових хворих. Тому, в області було посилено заходи безпеки.

"Наші інспектори забезпечують публічну безпеку, а також безпеку дорожнього руху, поки медики здійснюють температурний скринінг водіїв та пасажирів, а також здійснюють інші заходи для протидії розповсюдженню вірусу COVID-19", - йдеться у повідомленні Управління патрульної поліції Закарпаття.

Також, через різке збільшення хворих в Україні, словаки бояться наших заробітчан.

Коментарі

В
Василь

Нехай собі гузицю мірявуть! У ширину і глубину!!!

7
777

Редакція очкастих, як мош так брехати? Вта баба сиділа там іннись цілий динь в кабінці никого не перевіряла. Тупо на камеру ї зафоткали і всьо. Так же само в стройному. Создають видимість, а людям лиш жизнь портят придурки кончені.

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Та нехай собі перевіряють ту температуру,моїх земляків з Галичини це не зупинить,бо вони хочуть їхати в Віденську оперу і пити смачну каву в Європі завдяки безвізу!!!У кого температура е вони собі пару пігулок жарознижуючіх перед Нижніми Воротами вип'ють і температури пару годин і не буде!!!Жителів Галичини ні що не зупине на шляху до омріянної Віденської опери!!!

Читайте також