На прохання ужгородської співачки екстрасенси відкрили секрет містичного Невицького замку (ВІДЕО)

27
6

Ясновидці у рамках програми «Слідство ведуть екстрасенси» прибули на Закарпаття, щоб розібратись з частими трагедіями у селі Невицьке.

Їх запросила співачка з Ужгорода Рената Штіфель. За словами дівчини, їй постійно сниться жінка в білому, після чого з нею трапляються неприємності – пропадає голос, ледь не потрапляє в ДТП тощо. Як вияснилось, мешканці села Невицьке теж не раз бачили привид жінки в білому та образи білих куль, мовляв, вони навіть зафіксовані на відео та фотознімках. Через це в селі постійно трапляються трагедії – смертельні ДТП та самогубства.

Як вдалось вияснити екстрасенсам, привид жінки в білому є графинею Єлизаветою Баторі, яка відома на увесь світ своєю жорстокістю. Таким методом вона намагалась показати, що всі моторошні чутки про неї – це тільки вигадка. Цю ж версію підтвердив і історик.

Як це було – дивіться у відео.

Коментарі

З
Зйомка

Пам"ятаю як мене запрошували на зйомку,точно цирк)))))))

1
117

Эржебет Батори ничего общего не имеет с Невицким. Она жила в западной Словакии в замке Чахтице у Нового Места над Вагом. Чья это выдумка о ее связи с Невицким замком??

І
Іван

Ми всі давно знаємо Рабіновича як чесну людину, пропоную вибрати його!

-
---

Цирк.смішно дивитись.так все навграно.а ця Рената таку зірку з себе корчить

У
Ужас

хто вірить в цей серіал він по сценарію пишеться актори 3-х сортні Згадати Пахома з Зеленого Слоника

П
Привид

Аха, і Ренаточку пропіарили, і Мегелув Камелот, видко гроші треба сильно, би бетнтлі на новішу модель поміняти, а екстрасенси се вопще п..дец...галімі актьори

Читайте також