На протестах з перекриттям траси Київ - Чоп у Ракошині напали на знімальну групу 1+1 (ВІДЕО)

15
30

Більше про сьогоднішні події під Мукачевом та інцидент в сюжеті телеканалу.

 

 

 

 

 

Коментарі

Т
Торі

Звертаюся до "То Торі",під юбками не прячуться! жінки самі вирішили вийти на мітинг, щоб ти знав, бо не хочуть аби їхні сини та чоловіки померли захищаючи тих біженців, які сидять на Закарпатті у барах і живуть тут за чужий рахунок! Чому ж вони, ті чоловіки, в першу чергу не захищають свої домівки і свою область?!? А наші мають помирати через тих, хто не так давно рвався до Росії?!? По-твоєму, це справедливо?!? "а якісь долбойоби за Балогові та маскальські гроші дороги перекривають"? По-перше, слідкуй за своїми словами! Ти такий чоловік, захисник великий, що жінок, матерів та дочок дойбойобами називаєш?!? А по-друге, я вже писала, що ти маєш підтвердження того, що це проплачений мітинг?!? Назви тих людей, кому хтось заплатив, підтверди свої слова!! А якщо не можеш, то ніщо на людей наговорювати і, тим більше, обзивати жінок!! Це низько, тим більше для чоловіка!!

ТО
То ответ

Краще б тебе Грузом 200 привезли!!! Хлопці відстоюють країну, а якісь долбойоби за Балогові та маскальські гроші дороги перекривають... Можливо деякі люди спішать, їм нефіг робити. Чогось не бігли на Майдан, під ОДА, а ліпше коло свої капури порядки наводити. Бог палицьов не прийде бити... Щоб вам...

ТН
То Неймар

Войну почали Ахметови, Януковичі з Єфремовими за маскальські гроші, ане наша влада. Тому якщо тобі щось не подобається - чемодан, аеропорт, Бразилія..

ТЗ
То Закарпатця

Йди нахуй у маскальщину та хуйлови розказуй а не заводи тут смуту. Троль кончений, маскаль проплачений!!! Ми самі розберемося тут..

ТТ
То Торі

А краще, щоб маскалі чи мадяри тут смуту наводили? Чи потом ліпше буде по подвалах прятятися, як у Донецьку або Луганську. Ворога треба бити близько коло границі, а не прятатися под жониними юбками.

Н
Неймар

Підераси Яценюки, Тягнибоки та Клички завели Україну у війну.

:
:(

Вчора особисто там була,люди 1+1 брехливий канал!!!!!НІХТО НА ЖУРНАЛІСТЫВ НЕ НАПАДАВ і ніяка це не провокація, військові на камеру говорять одне,а людям зовсім інше.Це все правда,що приходять додому ВНОЧІ і силоміць витягають з будинку!

Т
Торі

Робі, хто ти такий, щоб називати людей ідіотами?!Сумніваєшся. шо повістки прийшли? А тобі не приходили? Якщо ні, то ти щасливчик. Якби такого не було в селі, то люди б не стояли там майже добу! Роман,ти маєш підтвердження того, що це чиясь провокація або проплачений мітинг? Барани? Як ти смієш казати так про чужих матерів, дружин та дочок?!? Свою матір ти б теж бараном називав?!? Якщо ти так хочеш воювати, то чому ж сидиш тут і пишеш коментарі до матеріалів, а не захищаєш Закарпаття зі зброєю в руках?!? Говорити завжди легше, ніж щось робити, правда ж??!? Розігнати нетямущих? Хто ти такий, щоб когось розганяти? Хочеш на жінок руку підіймати?

Т
Торі

Марія, "ідіоти старі"? Ти хоч бачила, скільки там молоді та людей середнього віку? "Москалі заплатили"? Та як тобі язик повертається таке казати?!?! Москалі платять тим, хто в на сході проти українців воює!! А бачити провокації або проплачені акції в тому, що матері та дружини не хочуть аби їхні чоловіки помирали через людей, які ще недавно хотіли до Росії нерозумно і дико, тим більше від такої ж жінки, як і на мітингу!!

АЗ
Автономию закарпатью, кто за?

Авномию Закарпатью, отсоединяемся, нашо нам тоти пооблемы?

О
ответ

ЛОВИЛ -ТОТ СЛИНЯЛ! А КОГО ПОЙМАЛИ ПРВЕЗУТ ГРУЗОМ 200.И ЧЕЙ КАНАЛ МЫ ТОЖЕ ЗНАЕМ!!!!

З
Закарпатец

МАРИЯ ТЫ ВНАЧАЛЕ РОДИ ДУРА А ПОТОМ ПОСЫЛАЙ СВОЕГО НА СМЕРТЬ СОВЕТОВАТЬ ЛЕГЧЕ ЧЕМ РОДИТЬ

З
Закарпатец

ПЫТАЮТСЯ ЗАПУГАТЬ ЛЮДЕЙ, БОЮСЬ МОГУТ СПРОВОЦИРОВАТЬ ПРОВОКАЦИЮ - НО ДУМАЮ ЧТО ЛЮДИ УЖЕ ДОШЛИ ДО КРАЯ ПРОПАСТИ - РЕЧЬ ИДЕТ О ЖИЗНИ ИЛИ СМЕРТИ РОДНЫХ И БЛИЗКИХ! И ПОЭТОМУ ИХ УЖЕ НЕ ОСТАНОВИТЬ!!!!

DK
Doloi kievsky khynty!Mir narody Ykrainu!

Fashistov pod trybunal!

З
Закарпатец

http://cyber-berkut.net/traitors/0019.php ВСЯ ЛЬВОВСКАЯ, ЧЕРНОВИЦКАЯ, ИВАНО-ФРАНКОВСКАЯ, ЖИТОМИРСКАЯ, ЧЕРНИГОВСКАЯ,ВОЛЫНСКАЯ И МАССА ДРУГИХ ОБЛАСТЕЙ ВЫШЛИ НА ТРАССЫ В ЗАЩИТУ СВОИХ ДЕТЕЙ! НЕ СЛУШАЙТЕ БАНДЕРОВЦЕВ СПАСАЙТЕ СВОИХ ДЕТЕЙ!!!! СМОТРИТЕ!!! http://www.youtube.com/watch?v=Pkl4sDOhrq8 http://www.youtube.com/watch?v=VQNmY--9YyM http://www.youtube.com/watch?v=Evs22DOqYbQ http://www.youtube.com/watch?v=S933F1M7MXQ

М
Марія

Краще б пішли та перекрили трасу Краснодон-Ізварино!!! Ідіоти старі!!! Коли дітей в Афганістан відправляли щось ніхто не біг трасу перекривати. А як на Україні війна йде - тоді всі герої. Краще б розказали скільки їм "москалі" заплатили!!!

ЩТ
Що тут не ясно?

Накручують людей щоб не йшли померати в АТо, а 2 ступень треба відокремитись від України, бо україна заберає воювати. А люди з сіл тільки то і хотять чути, не розуміючи, що служити і так і так підуть

1
124

Паціни зжали кулаки, не нити!!! Бо мацкальські терористи дойдуть і до наших хижів і жон!!!! Слава Героям!!!

К
кт

Були би у вас сини, яких забирають на схід, і які можливо ніколи не повернуться. На вас би подивилися. Ці донецькі тут шастають. А наші хлопці мають туди їхати! Якого милого вони ходили підтримували росію а тепер сюди до нас втікли. Чому тепер не ідуть воювати. А задниці у нас ховають. тут їм годують,житло дають а вони сволоти як на це відповідають! Машини викрадають, людей які їм дали безкоштовно пожити ізбивають!!

ЛП
Ло писак

На звертайте уваги на цих "підкуплених",а беріть фуфайки і в перед на схід.Я держу за вас кулак.

Д1
дури 1+1

простий народ не політики , не має речника, політики всі у норах! проста людина у сільраді неможе зформувати питання чого зявився, но прийшла! а ви глуметеся з них. військовий на відео брехач! - що робили всетаки з війскомата а ракошині? 1+1 привіз, чи бродили по селу?

K
Kreator031

1+1 канал каламойского. Если переселенцы не переживают за свою родину, а власть, за своих солдат в котле (в окружении), почему наших людей туда гонят. Эту бойню развязали политики, а умирает электорат. "Жити по-новому"

В
Виталий

Адекватная оценка действий

Р
Робі

цим ідіотам хтось запудрив мозги (та й бабла підкинули мабуть). щось сумніваюся, що їм у хату повістки прийшли. в країні війна, а вони роблять смуту на Закарпатті. люди, схаменіться, поки не пізно!

Ш
Шовгор

Нашi исi журналiсти не давуть правдиву iнформацiю, тому и вiдшоння до них такоє. Правда одна, а они так уто укрутять што буде десят "правд" и всi не в пользу людей.

ЭВ
ЭТО ВСЁ ПУТИНСКИЕ ДИВЕРСАНТЫ

ТСНом клянусь!

Р
Роман

Барани які піддалися на провокацію, або ще хуже за гроші. Воювати треба йти щоб потім тут не сидіти в підвалах як в Луганську. ці жінки що потім скажуть чоловікам коли начнеться тут? Кажу Вам...Хтось ве почав роботу по поширенню сепаратизму і заворушень в Закарпатті. не проженем їх як це зробили в Харкові, Запоріжжі, Одесі - будем сидіти в підвалах як Донецьк та Луганськ. Так що треба своїми ислами розігнати цих нетямущих і не допускати заворушень у нас

B
Byruj

Дані які стверджує знімальна група каналу 1+1 є не більше ніж наклеп. Більшість людей розлючені через те що біженці зі сходу гуляють в нас в області а не боронять рідної держави. Переховуються...

!
!

редакційна політика під ато рулить. всі дебіли крім журналюг 1+1!

П
Прохожий

Быстренько зад себе прикрыли. Всё так себе тихо и спокойно,а люди просто так вышли, а зачем, даже и сказать не могут... Достало уже это враньё с экранов! Ведь должно быть "в Багдаде всё спокойно", а тут незадача... Ложь, обман и полный бред.

Читайте також