На прибирання набережної Ужа виділено 800 тисяч гривень

5
3

Про це йдеться у повідомленні ужгородської міськради.

Ужгородська міська рада розширює співробітництво з Ужгородським міжрайонним управлінням водного господарства з розчищення русла і берегів річки Уж.

Перші, насамперед, протипаводкові роботи, втому числі з викорчовування чагарників і звільнення русла для нормального проходження води під час паводків зроблено на правобережній частині міста, їх продовжать з лівого берега в межах Слов’янської набережної і вниз за течією.

Для цього з міського бюджету Ужгорода передбачено близько 800 тисяч гривень.
 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

М
Мукачівець

дайте мені половину, я на своїх жигулях у мукачеві набережну сам приберу. вдумайтесь то ж просто капець. я за літо мусору з річки напевно камаз цілий вивіз "чужого" сміття.

А
Анета

От буде що красти! Вдумайтесь- 800 тисяч! На прибирання!

Читайте також