На придбання підручників та шкільних парт мукачівським учням виділили понад 3 млн гривень

9
11

Таке рішення прийняли депутати Мукачівської міської ради на сьогоднішній позачерговій сесії.

Депутати вирішили виділити майже 1.5 млн гривень для мукачівських ДНЗ на придбання дитячих меблів та 150 тисяч гривень на закупку електричного побутового обладнання для харчоблоків. 

Крім того, було виділено ще 1 млн гривень на закупку шкільних меблів для мукачівських школярів та 540 тисяч на придбання підручників учням 4 та 7 класів.

Нагадуємо, що народний депутат Віктор Балога порадив меру Мукачева заборонити практику збору коштів від батьків на потреби шкіл та ДНЗ. 

Mukachevo.net

Коментарі

М
Марина

Я теж купила стілець дитині в садик. І кожного місяця здаємо на миючі засоби.

П
правда

но типир усі меблі куплені за гроші батьків оприходують, а гроші відмиють, бо у дитсадках 80 відсотків всього купується за гроші батьків і не ставиться на баланс, а коли в бюджеті є гроші то мож заднім числом все зробити, а гроші остаються, бо товар фактично в наявності. Браво.

М
Мукачівка

А дітям не 4 і 7 класів що робити?Звичайно купляти книги та практичні зошити за свої гроші.Це не тільки в 11 школі, шановний Я та мукачівець.

В
Вчитель

Це вже з відкатом начальнику управління освіти чи ні?

С
Стас

Не учням виділили а собі

В
в

Дорога владо навчальний рік почався 1ВЕРЕСНЯ, а не з нового 2016 року.Де ви до тепер були? Чи то ми поспішили до школи? В цій сраній державі думаєш що ти дебіл, а не влада :(

М
мукачівець

А інтерактивні дошки закуплять для 11школи ,тому що вимагають . Батьки не взмозі сімю прокормити,а тут ще й дошку за 20 000 купи Від батьків не бери та від кого тоді? В туалет елементарно діти не можуть нормально піти. Нікому до нас нема діла.

Я
Я

В 11 школі не хватає підручників з англійської мови для 1 класів то батьки повинні купувати самі, то дуже цікаво куди підуть гроші які виділяються з бюджету?

Г
Ганнуся

Дуже своєчасне рішення.

О
обурений

А виділені кошти знов з батьків збирати будуть???

А
анна

виділити виділили, лиш чи вони дойдуть до дітей!!!!! коли вже батьки купили книжки щоб було зчого навчатись!!!!

Читайте також