На Прикарпатті чоловік зґвалтував та задушив 9-річну племінницю

14
1

Моторошний злочин трапився 18 червня в смт Кути Івано-Франківської області.

В поліції Прикарпаття розповідають, що 9-річна дівчинка по дорозі до родички зникла, а її мобільний телефон знаходився поза зоною досяжності. Працівники поліції відразу розпочали пошукові заходи, залучивши весь особовий склад Косівського районного відділу поліції.

На жаль, ввечері поліцейські виявили тіло дитини з ознаками насильницької смерті в хащах на території селища. Неподалік знайшли і одяг дівчинки.

Поліцейські вилучили записи з камер відеоспостереження та встановили, що до смерті дитини причетний 34-річний родич. Як з’ясували слідчі, чоловік того дня приїхав у гості до свого двоюрідного брата - батька дівчинки. Невдовзі дитина пішла до сестри, а чоловік рушив за нею та заманив її у хащі, де зґвалтував і задушив дівчинку.

За кілька годин підозрюваного, раніше судимого за злочини проти статевої недоторканості та проти власності, затримали в смт Кути.

Наразі вирішується питання про оголошення фігуранту підозри у вчиненні злочину, передбаченого п.п. 2, 10 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Вася

Петух

Читайте також