На Прикарпатті МНСники врятували з води 6-річну дитину (ФОТО)

6
0

Для мешканців Прикарпаття червень надовго запам’ятається проливними дощами. Так і того дня велика вода нагадала про себе, цього разу на Тисмениччині.

Через сильні зливові дощі розлилася місцева річка Ворона, внаслідок чого дорога між селами Слобідкою і Чорнілізцями була повністю залита водою. Місцеві рятувальники, котрі вже кілька днів поспіль несуть службу у посиленому режимі, від самого ранку за допомогою плавзасобів перевозили людей через велику воду. Того дня 54-річний мешканець Чорнолізців вирішив, що переправиться до сусіднього села без допомоги рятувальників. Чоловік зі своєю 6-літньою дочкою та товаришем спробували подалати водну перешкоду на возі. Поверхня дороги була з вимоїнами, однак, через каламутні води, цих ям не було видно. Раптом колесо воза заїхало у вимоїну і віз почав перекидатися. Обидва чоловіки і дитина миттєво опинилися у воді. Дорослі одразу ж зорієнтувалися і почали плисти до суходолу. А розгублена дитина почала тонути. На щастя, саме тоді неподалік місцеві рятувальники човном перевозили людей і помітивши лихо, одразу ж кинулися на допомогу.

„Побачивши, як дівчинка падає з воза в воду, - пригадує Ігор Куничак – рятувальник Тисменицького райвідділу ГУ МНС в Івано-Франківській області, - ми підплили ближче до неї на човні, я стрибнув у воду і витягнув дитину, а потім ми доправили її до берега і місцеві жителі забрали дівчинку додому”. 6-тирічна Марічка, життя якої ще недавно було в небезпеці, повернулася додому, але все одно з острахом згадує про недавню подію:

”Я впала в воду, вода була холодна, я дуже злякалася, але мене витягнули рятувальники”. Небезпека вже позаду і здоров’ю дитини нічого не загрожує. Як зізналася 6-ти річна Марічка вона вдячна Богові та рятувальникам за те, що залишилася живою.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також