На приватній стоянці вщент згоріло більше 10 авто (ФОТО)

18
0

Сьогодні вночі у Харкові загорілася приватна автостоянка. Постраждало за різною інформацією від 5 до 12 автомобілів. Повідомлення про пожежу надійшло о 2:33 ночі. На місце виїхали 2 відділення МНС (12 осіб). У 3:30 вони повністю ліквідували пожежу. За словами помічника начальника ГУ МНС України в Харківській області Ігоря Лупандіна, всього на стоянці було близько 20 - 25 машин. 10 з них згоріли.

Людина, яка представилася співвласником стоянки, запевняє, що постраждало 5, максимум 7 машин, що масштаби події сильно перебільшені. Пізніше міліція офіційно повідомила, автомобілів було 10.

Очевидці розповідають, що пожежа була настільки великою, що в будинках на іншій стороні дороги люди прокидалися від заграви і запаху гару. Хмара диму було видно на кілька кілометрів.

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Харківській області, спалах відбувся близько пів на третю ночі, загорілася «Газель». За попередніми оцінками експертів, причина спалаху - несправність газового балона «Газелі».

Серед очевидців говорять, що на стоянці згорів автомобіль судді Дзержинського районного суду міста Сергія Лазюка.

Голова прес-служби МВС Лариса Волкова інформацію про автомобіль судді не підтверджує. За її словами, міліціонери ідентифікували власників всіх машин. Людей, які були б на слуху у городян, там немає.

У приймальні самого судді Лазюка нічого про нічний пожежі не чули. Там кажуть, Лазюк сьогодні перебуває на роботі, де планує пробути весь день. 

На місці події працює оперативно-слідча група. Експерти з'ясовують що саме стало причиною загоряння.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також