На пункті пропуску "Вилок" СБУ перехопила рекордну партію антикваріату (Доповнено, +Фото)

17
29

Про це стало відомо Мукачево.Net з власних джерел. Попередньо, вже сьогодні, 14 лютого має бути оприлюднена й офіційна інформація операції.

За словами співрозмовника, рекордну партію антикваріату вилучили у п'ятницю, 13 лютого на пункті пропуску Вилок, що на кордоні з Угорщиною у Виноградівському районі. 

Працювала саме Служба безпеки України.

Як вдалося згодом з'ясувати Мукачево.Net, йдеться про книги XVI-XVII століття, переважно російські.

Мукачево.Net

Коментарі

Д
Джеронімо

Народ! ви што всяку г.йню пишете що книги як книги ті книги оцінили на 2 лімона зелених!!! а тепер пишіть що це якісь книжки ви думаете контрабас це лише сігаркти і наркота ! Іще кроме цих книжок там було 25 ящиків сигарет ! розуйте очі і не загищайте цих жлобі бо інакше іх не на звеш мало було ім 2 лімона за книги ще й сигарет натикали валом!

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Йогобатько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Н
Наталі

Так і я ж про те....Страшно правдиві дописувачі-на фронт!

ДН
до натали

чуєш так застаєш за них? в україні ВОЙНА на сході йдуть ВБИВСТВА там повно ОРУЖІЯ і НАРКОТИ! а наші сбу туйка тіпа таку злосну книжну контрабанду вилучавуть... най нафіг ідуть в горячі точки на сході! ОНИ ДАВАЛИ ПРИСЯГУ ОБЕРІГАТИ ЛЮДЕЙ І СЛУЖИТИ УКРАЇНІ!

Н
Натали

Микола і Митник! Шо ж вас так жаба душить? Вам звідки знати чиї книги? Хто-хто,а органи точно за ваші гроші живуть...То не біда????? Думаю,знайдете чим своїм журитися...

I
Iван

но айбо вижу нашому народови лиш дай тему свiжу, i всi ги тi телята ведуться на йсе. Но а чого би не обосрати лишнiй раз когось. Не знаю кому iсi контрабандiсти перейшли дорогу, но менi они нич паскудного не вчинили. Едно ня гребить у них, ош бiльше грошей мають ги я, видав iм кось iз верхнiх "жидiв" помагать тулько заробляти. А май ми паскудно стае коли чую ош чим ся занiмають нашi служби, за нашi грошi (налоги тi космiчнi)

I
Iван

I всi журяться йсими книжками. Чесно вам кажу коли никаю йсi новостi што у державi ся робить та смiшно ми стае iз сього всього. У краiнi бiда, люди з голоду умирають, завтра хлiб буде по 10грн. бензин по 25грн, а вам книги якiсь мiшають. Занiмайтеся заправками та банками, а не х...ньов усяков. Менi од того што ви iмили якiсь книги лiпше не стане, i ситий особо не буду.

К
краянин

А Скільки СБУ перепустило контрабасу?

Z
Zoltan

Если б мы знали сколько ценностей уходят из Украины во все конца мира в чемоданах дипломатов?!

У
українець

Думаю, якби і на далі сбу продовжували дійсно справедливо працювати то і люди до них будуть з повагою ставитись та пишатись ними.

У
українець

Найшли чим хвалитися. Жодної шкоди для людства не несуть ці книжки та антикваріати. На то шо би треба дійсно виявляти, то закриваєть очі та поповняють ... .

Л
Ласло

А тебеМИКОЛО БУДУТЬ ПЕРШОГО ВЕРТІТИ

М
Микола

Який антикваріат? Бачу короткий курс ленінської філософії, енциклопедію домашньої господині, і різну нісенітницю

П
Пепі

Треба за яйцо того хто подогнав роботу

П
Прикордонник

а цігаретлі што на зеленці контролюють. фури з контрабандним товаром кожен день піхають. просто долю туй нико не дав тай залет.

Д
Дюрьо

Безпекаші валовшні не лем контрабанду імати, а и порядок поробити в Украині. Кібы бола чесна еліта, нормальні законы, туй бы бов порядок!

Д
Джеронимо

Микола підтримую! Але йебати так щоб всі сиділи на х.ю А ми прості смертні іх вертіли як вони вертять нас кожний день на таможні ! Слава СбУ!!!

Д
Джеронимо

Микола ! Не виебать! А ебати усю цю п...здобратію з таможниками в одному котлі!

Д
Джеронимо

Сбу !!! Молодці !

Ж
житель

У країні на сході війна.жителі пробують втекти хто куди і звісно зі своїм майном.хтошь шукає люий спосіб щоб зберегти своє майно.кожна людина би так робила, в любий спосіб

С
Сбу

Почтитайте сайт Сбу там и наркота и оружие!!! Всесторонне развиты. Контрабандисты бойтесь вам хана!!!

Н
но

думаву кіть наші сбу туда підуть а там контрабанди повно та настроятьси віли як межгіря!

Н
но

но типирь уже СБУшники напрактиковалися на нашів граници як люди контрабанду провозять та мож би їм і на схід регулювати там наркообіг й оружія.. сбу вже доста їм практикуватись туйка най ідуть такі специ в реальні горячі точки де наркота й оружія!

В
Ваня

може вто простi книги (якi чоловiк хотiв увезти гет би дальше якiсь пси не прийшли i не забрали iх), но айбо у нас е така служба котра не дасть ото вчинити. А на сходi Украiни наркота i оружiе iде повним ходом, лиш усi на вто очi закривають. Но айбо вижу ош усi знають ко iх вiз i што вто за книги. Експерти ви нашi

М
Митник

Книги 1700-1800 рокiв,Шерi та ФiзешI зI своеI бандою охуiли!!!! Готуйтесь це тIльки початок!!!!

О
Олександр

Такі раритетні книги везуть з метою продажу колекціонерам або на замовлення останніх. Молодці СБУ, гарно спрацювали. Цікаво тільки затримання було до митного оформлення чи після нього адже це випадки, які суттєво різняться за кваліфікацією.

М
Микола

Киевляни поставили Физиши и Шери в стойло со свей бандой!!!

М
Микола

Таможенники бойтесь!!!!

М
Микола

Сбушники красавцы!!!!! Давно пора их вебать.

Читайте також