На Пушкіна в Мукачеві висадили 73 тюльпанових дерева (ФОТО)

3
5

В місті триває реалізація проект з озеленення центральної частини Мукачева.

Комунальні служби вирізали старі хворі дерева, які попередньо обстежила комісія. Тюльпанове дерево або ліріодендрон відноситься до сімейства магнолієвих. Це одне з найбільших квітучих дерев в світі, зазначають у Мукачівській міськраді.

Також, на вулиці планується провести благоустрій зелених зон.

А нещодавно на вулиці Духновича в місті над Латорицею висадили кленову алею. Там висадили 142 клена та 8 декоративних яблунь .

Дивіться також: У Мукачеві вже цвітуть магнолії, сакура та абрикоси

Коментарі

П
Пітьо

сторонній ти правду уповів, то провайдери інтернат проводять

С
сторонній

"одне з найбільших квітучих дерев в світі"... Можна тільки уявити, як їх обкорнають років за 10-15! Адже тепер пішла мода на "короткі" дерева, які б дротам не заважали. Зверніть увагу на гірлянди дротів у місті! Може, краще б заховали їх, на це б кошти пошукали? А то в нас кожна фірма розвішує дроти як собі хоче, а іноземці ходять, фотографують це дике "чудо". А ми тюльпанові дерева саджаємо! Ви хоч бачили, які вони ростуть, фінансисти?

С
сторонній

"одне з найбільших квітучих дерев в світі"... Мо

ДЛ
до лендєла

ядно питання при цій нищиті простого люду - напишіть ціну питання (висадки цих дерев), чи це профінансував кось з меценатів? Або кіть криша тече на останньому поверсі поверхівки чи дуже будете думати про висадку однакових дерев на тій чи іншій вулиці (навіть кіть ви патріот свого міста)? Дайте відповідь.

Л
Лендел

Пам'ятаю як в 98 у році " екологи-патріоти, а скоріше недалекі " піднімали хай, коли площу Мира оновлювали. Тепер менше таких, але коли чуєш чому десь , що не потрібно вирізати старі дерева, хочеться спитати, а як такому філософу впаде на голову, що буде тоді радити. Або якщо купив костюм, то будеш ходити в чоботах? Це я до того, що на вулиці має бути один сорт дерева, а не шилиякоє.)

Читайте також