На "радість" Москалю: Супрун не збирається йти з посади

9
6

Уляна Супрун, яка є зараз виконувачкою обов'язки міністра охорони здоров'я, поки не збирається залишати свою посаду.

Цю заяву вона зробила сьогодні, 4 квітня, відповідаючи на запитання журналістів про її реакцію на рішення парламентського комітету, - передає Мukachevo.net з посиланням на "Дзеркало тижня".

— Я і моя команда розцінюємо цю ініціативу як оцінку ефективності старту реформи медицини. І я вдячна всім людям, які мені написали, які мене підтримували, – сказала Супрун.

Окрім цього в.о. міністра зазначила, що отримала у телефонному режимі підтримку  від прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Додамо, що нещодавно Закарпатська обласна рада у ході другого пленарного засідання 10-ї сесії прийняла звернення під назвою “Про Звернення Закарпатської обласної ради щодо невідповідності Уляни Супрун посаді міністра охорони здоров’я України".
«ЗА» проголосувало 35 депутатів, не голосувало 14, проти — 1, утримались — 1.

Також вчора, 3 квітня, комітет Верховної Ради з питань охорони здоров’я на засіданні рекомендував парламенту прийняти звернення до Кабінету міністрів про відставку Уляни Супрун.

Зазначимо, що ініціаторами згаданої постанови №5642 стали представники "Опозиційного блоку" Ігор Шурма та Олександр Вілкул.

Нагадаємо, Раніше Мukachevo.net публікувало текст повного звернення в якому депутати вважають за доцільне  звільнити Уляну Супрун з посади в. о. Міністра охорони здоров’я України.
 

Коментарі

Т
таблетка

Москалю на "радість"!? Та цілому народу України на "радість"! Василю тать наруд здихає вже,а "влада" стільки накрала,що їм наплювати на укр.медицину! Анцьо 20:02 фальовата,ще мало "реформ" і під плотом здохнеш,фальовко збішена!

М
Місний

Які реформи починавутся?? Замутили госпітальні округи никого не звідавучи, се треба боти учміленим обо Сваляву прикапчати до Іршави, та докіть хворого довезуть по наших путях туда 10 раз пережиє клінічну смерть.

В
Василь

Нехай залишаеться Супрун. Чим більше таких ....банутих тим скоріше прийде кінець цій владі і не тільки.

Г
Ганна

Реформи в медицинi тiльки починаються.Нема сенсу звiльняти Супрун.

ПН
Пора навести

порядок в лікарській комерціі а то там такий бордак як у 90 в бізнесі.

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

А що Москаль? Остання карта у колоді, Богомолець виказала гнилі тельбухи - кортить покерманити вочевидь.

Читайте також