На Рахівщині боротимуться з стихійними ринками

5
0

16 липня, проведена комісія по питанню ліквідації стихійних ринків у населених пунктах району.

 

В населених пунктах утворені робочі комісії з питань ліквідації стихійної торгівлі, які повинні щоденно вести контроль за торгівлею в невизначених для цього місцях, а також надавати роз’яснення населенню щодо заборони торгівлі на вулицях. У разі ігнорування керуватись ст. 152 Адміністративного кодексу України „Про порядок благоустрою населення” та залучати дільничного інспектора міліції та інші служби району.
 
Особливу увагу необхідно приділити стихійній торгівлі сезонними ягодами (чорниця), що періодично виникає на тротуарі біля центрального моста в місті Рахів, що перешкоджає безпеці учасників дорожнього руху.
 
За результатами комісії вирішили звернутись до Управління Держкомзему у місті Рахів і Рахівському районі Закарпатської області за роз’ясненням щодо цільового призначення земельних ділянок по вул. Лисинка, Миру, біля ТДОВ „Лісоруб”, смт. Ясіня та вулиці Інтернаціональній, смт. Бичків Рахівського району та заслухати всі служби про пророблену роботу у напрямі стихійної торгівлі на постійно діючі комісії по питанню ліквідації стихійної торгівлі райдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також