На Рахівщині молодик розбещував неповнолітню

14
3

До Рахівської міліції звернувся мешканець одного із сіл району та повідомив, що його 22-річний односельчанин мав статеві стосунки з його 15-річною сестрою, яка розповіла, що все сталося за її згодою.

Дівчина зустрічалася з підозрюваним близько року, тому коли він попросив її вийти на вулицю бизько другої ночі, вона не вагаючись погодилась. Хлопець запропонував випити трохи горілки та поїхати з ним в будинок неподалік, де на той момент ніхто не проживав. Трохи випивши, вони вступили в статеві стосунки, після чого заснули.

Дівчина повернулася додому лише вранці.  На запитання матері, де провела ніч, дочка відверто розповіла, як все було. А оскільки вона неповнолітня, рідні відразу звернулися до правоохоронців.

- Наразі розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.156 Кримінального кодексу України (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку), караються такі дії обмеженням волі або позбавленням волі на строк до п’яти років, - повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк.

 

Коментарі

М
микола

Обращаюсь к Мукачевским правоохранителям, пусть разберутся с мукачевским циганьтабором,пересажают хотя бы половину, там развращают и помоложе.

М
МММ

А может быть родителям предъявить обвинение? В 2 часа ночи 15-летнюю выпускать...

А
Анонім

Виховали шльондру,а пацана судити да?

Читайте також