На Рахівщині оголосили підозру чоловіку, який вирощував і продавав наркотичні засоби (ВІДЕО)

8
0

Частину вказаних рослин затриманий вирощував у відкритому ґрунті за будинком, інші - у спеціально облаштованому приміщенні.

За процесуального керівництва Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури слідчими місцевого відділення поліції, у ході санкціонованого обшуку, виявлено і вилучено у місцевого мешканця речовину зеленого кольору, схожу на канабіс та рослини, ззовні схожі на коноплі, які той вирощував у себе вдома.

Загалом, за результатами обшуку виявлено сироростущі кущі рослин, які ззовні схожі на коноплі, а також близько 3 кг висушеної речовини, схожої на особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, електронні ваги та пристрій для куріння. Вилучені речовини скеровані для проведення відповідних експертиз.

Закарпатця затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст. 307, ч. 1 ст. 310 КК України.

Готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Прокуратура клопотатиме про його тримання під вартою.


Нагадаємо, що сьогодні чоловіка було затримано працівниками національної поліції.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також