На Рахівщині ВАЗ ледь не злетів в Тису: постраждала дитина (ФОТО)

9
7

Автопригода трапилася сьогодні 13 січня, в селі Костилівка.

У поліції Закарпаття розповідають, що водій автомобіля «ВАЗ 2109», не впоравшись з керуванням на повороті, злетів з дороги на берег річки Тиса.

У автомобілі, окрім водія було троє пасажирів – дружина та двоє синів водія, 8 та 3 років.

В наслідок ДТП 3-річний хлопчик отримав численні травми та госпіталізований до травматологічного відділення Рахівської районної лікарні.

Встановлено, що водій за кермом авто був тверезим.

Правоохоронці відвезли автомобіль на спецмайданчик та розпочали слідство за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Всі обставини справи встановлюють слідчі.

Нагадаємо, вчора на Міжгірщині в ДТП постраждало 4 людини.

Коментарі

Л
Лоці

У Словакії дуже багато аварій було тоді. Більше чим у нас, у нас ще менталітет зберігся такий що не знаєш де ями і ти готовий їх обїзжати. Як не парадаксально але у нас більш досвічені водії, хватить нашому один раз попасти в яму і вбити ходову то як кажуть що біда научить. У Словаках чи Мадярах зовсім по іншому. 9 січня їхав зранку із Міжгіря в Ужгород. Швидкість була 50-70 іноді і 90. Я давно за рульом і скажу вам не ведіться на бренди шин та не економте на шинах! Рекламувати туй шини не хочу.

Н
Нижньому

У Словкаїх більша аварій в тот день било

Т
Троцкій

Назвіть країну де нараз сиплять пісок на слизькі дороги? Де нема зимових ДТП? Словакія? Угорщина? Німеччина? Чи може навіть десь у Тамбові? І хто має метати пісок на дороги Міжгірщини? Облавтодор? Чи вождь міжгірської РДА? Коли Петя був презом, то звичайно він був винуватий в непосипаних дорогах. А зараз при Вові ЗЕ 1+1 притих про зимові ДТП, бурштин, вирубку лісів і т.д. Навіть і неясно хто винуватий.

ДМ
До мирний атом

Це що машина??? Як можна в такій капсулі смерті дітей возити??? Де розум у чоловіка?

ДА
До Атома

Се украiна, чулувiче, привикай.

МА
Мирний Атом

10 січня їхав з Міжгіря в Воловець , масимальна швидкість руху 30 км, на годину , це на іномарці з новою зимовою гумою , сплошний лед , це через добу після катастрофічної ожеледиці , за добу там ніхто палець об палець не вдарив , три аварії за 50 км. всі на поворотах через ожеледицю , винуватці будуть прості люди

МА
Мирний Атом

слідство за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). воділови йщи і статтю пришиють , а то шо облавтодор не забезпечив безпеку дорожнього руху то пох. всім , страна дурачків

Читайте також