На Рахівщині вчителька знущалася над учнем. Поліція проводить перевірку (ВІДЕО)

7
18

Відео інциденту в соцмережі Facebook опублікував Богдан Плотніков.

На відео вчителька школи села Кваси, під час уроку, смикає учня за волосся. В соцмережі обурюються агресивністю педагога, та закликають звільнити вчительку.

Тим часом, відеозаписом зацікавилися правоохоронці.

В поліції Закарпаття зазначили, що правоохоронці розпочали перевірку, в результаті якої діям вчительки буде дана правова оцінка.

Наразі редакція Mukachevo.net намагається дізнатися всі деталі інциденту.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Б
Бігарь

Тетяна Михайлівна у нього було вухо червеное як грань після вас, покайтеся перед пасков))

М
Мукачівець

У мене тоже у школі була така немза. Правда і дальше там робить. Звати її Тетяна Михайлівна, молода, років до 35, висока дилда у Мукачівській гімназії, а тупа як дерево. Домашні завдання перевіряла у нас із збірника ГДЗ. То був 2010 рік. Вона була у нас на групі продовженого дня. Шось їй не полюбилося, і коли начала мене за вухо тягти зі всієї сили. Погано шо тоді не викликали на неї поліцію, бо вухо було червоне як "грань". Ти немзо дурна, якщо ти це читаєш, та запам'ятай рас і назавжди. ВСЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ БУМЕРАНГОМ!!!

УМ
Учитель Молодець

слабо ним потрясла сомаром,чого не написав шо «схожі як дві краплі води»? туман

ДН
До нижнього

Все правильно !

С
Соловей

Якщо батьки не могли свого лотроша дома воспитати, та його воспитає соціум. Дальше цацкайтеся з дітьми, а потом жалійтеся на булінг у школі. Соціум - це місце де себе почувають комфортно спритніші, розумніші та воспитаніші. В людях хай дітина веде себе, як людина. А дома батькам, якщо дозволяють хоч на голову най лізе.

П
Петро

Нич там страшного ниє, ті малі засранці тоже не подарок. А не будете їх строїти та вуростуть иппен як циганчуки

О
Олена

Та це ще мало била

КМ
Китайська мутація Зеленського

Малий й не зойкнув, бо вона не сильно й тягла, так, аби порозумів, ош не докладав зусиль. Діти не стають кращі, згадаєте ці слова за пару років, коли вони виростуть і будуть вас безжально &&злити всім підряд, бо не матимуть гальм й страху перед дорослими й старшими

І
Іван

Да, може виганяти нараз і не треба..може у неї день бов перед тим тяжкий,чоловік пяний ся притяг із генделику та намериговав ії).. Айбо провчити її треба..

Д
дима

наше майбутне яке ми заслужили

П
Правда

а давайте ту учительку виженемо iз школи, а дiтей буде учити ведмiдь з полонини. там у заповiднику їх багато. працювати в школi за копiйки, ще й старатися чомусь навчити тих гаврикiв, то складний процес. а завтра, без учительки, той клас багато чому навчиться самостiйно. дистанцiйно. у раховi можна перебирати педагогiчними кадрами, правда? я думаю, що з мотикою у крумплях у польщi заробить бiльше.

І
Іван

нижньому. пак иппен ти свого годен бити лінійков по чолі і зараз).. а чужих діти ото мало другоє діло..

Д9
Дитя 90х

О май гад,се хіба знущання? Нас у школі не лем смикали за волосся, а і по пальцях лінійков били, указков і т.д. як ми ужили ?не представляву. А тепер у каждого пуцлика у школі телефон,кинути дітвака не мож, адуреть. Шо з сих дітей уросте?

Ф
Філолог

Вчать мову. Це дуже важливо. Помілок нє має бути

І
Іван

де вту вчительку учили вчити )? десь в гестапо?? пуд зад її, мотику в руки та най бурян у крумплях копле...після неї у діти ся проблеми з психіков появлят а не знання, то точно...

A
Axel

Ну и пздц же. Как хорошо что сейчас есть телефоны, может такие "учителя" хоть немного будут в руках себя держать.

К
Кукоц

Сю вчительку би на того ученика шо недавно з балончиком пшикав, то би бола схватка)))

Н
наново

ужас какая дичь.

Читайте також