На Рахівщині затримали міліціонера-крадія

9
3

Сьогодні на Рахівщині було затримано працівника міліції на квартирній крадіжці.

Вже вночі на місце несподіваного злочину прибув керівник міліції області та керівництво прокуратури. Розпочато кримінальне провадження.

Розпочалося все з того, що посеред ночі до чергової частини Рахівського райвідділу міліції зателефонував громадянин та повідомив, що він затримав злодія. Невідомий  підібрав ключ, проник у квартиру заявника та намагався вкрасти сейф, у якому зберігалися гроші.

БІльше того, під час спроби затримання крадій намагався втекти, тому хазяїн зробив два постріли в повітря з мисливської рушниці. А у подальшому, в ході боротьби, наніс злодієві тілесні ушкодження.

За викликом негайно виїхали працівники міліції. На місці злочину вони знайшли власника квартири з товаришем та затриманого ними крадій. З першого погляду міліціонери впізнали злодія. Ним виявився співробітник карного розшуку райвідділу...

- «Ще раз переконався, що в мене є та буде багато роботи. Запевняю вас, що ініційовано ретельне службове розслідування. До винних у тому, що сталося на Рахівщині, буде вжито найсуворіших заходів. Вже в відкрите кримінальне провадження, це лише перший крок.
Міліціонери-перевертні не будуть служити в міліції. Не будуть ганьбити форму. Хто цього не розуміє – мій особистий ворог! Це моя принципова, незламна позиція. Громада може повідомляти мені про злочинців у погонах особисто на прийомах громадян або на електронну пошту». – прокоментував подію керівник міліції Закарпаття Сергій Шаранич.

Для повідомлень від громади функціонує адреса «електронки» керівника УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича: ZAK-UKRAINA@ukr.net

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

М
міша

..

М
міша

..

Читайте також