На Рахівщині, жінку вкусила змія: постраждала в реанімації

3
14

Про моторошний випадок в соцмережі Facebook повідомила невістка потерпілої Віта Ференц.

Випадок трапився в смт. Ясіня, у присілку Стебний. Невістка постраждалої розповідає, що змія, ймовірно гадюка, вкусила її свекруху неподалік будинку.

Жінку госпіталізували до Рахівської райлікарні. Наразі постраждала знаходиться в тяжкому стані у реанімації.

Коментарі

СН
Сажу на место нижнее животное

Типичный представитель провинции... Мне аж стыдно читать то, что ты пишешь. Другими словами я даже назвать не могу тебя, животное, которое ниже оставило свой "высер". Человек, который там написал УЧИЛ кого-то грамматике в отличии от той АЛЛЫ? - Вроде нет, а лишь сделал замечание, что перед тем как учить, пусть для начала сама убедится в правильности. Я даже не могу тебя обозначить как-то по-другому, как не средним родом потому, что ты гукан с одной извилинной, и то, по видимому, прокуренной, так-как ты посылаешь человека "курить" букварь, а не читать, как положенно. Клоун, не умеющий нормально выражать свои мысли. Так же я не понимаю твой лексикон недоразвитых. "Вушлива марга" - это что? Прозвище твоей мамы на деревне?:D Глупое быдло, спустившееся с гор в город))) Можешь даже не отвечать мне, ты явно не вывезешь со мной разговор, инфузория)

ДН
до нижньої марги14 28

і да,тупаку ти сільський,ти коНННчений є666аННько

ДН
до нижньої марги

марго вушлива,ти де віділа поДДелится з двома Д???а слово предложеННии тоже пишеся з двома НН?ти дауне кончений,іди букварь покури..

КО
К очень "грамотной" АЛЛЕ

Дорогая Аллочка! Грамотная Вы наша девочка! Если бы Вы сами были очень грамотны и образованны, то знали бы, что в Вашем предложеннии запятая перед "чим" тоже не имеет место быть. Так что, перед тем как кого-то обучать и умничать - для начала изучите правила пунктуации. Могу подделится учебником украинского языка для "ЧАЙНИКОВ" :).

Т
Тттт

Балога їм платить не за то шоб вони грамотно писали. Шо ви чекаєте від цього сайта? Одна заказуха, мовимо всіх вокруг і показуємо які ми пушисті)

ТП
Тому,хто пише "до Алли"

Серйозно? Тобто хай пишуть статті, але хай не знають правопис? Написання статті в інтернеті чи будь де, то і є правильно писати і подавати інформацію, а те, що хтось виправив помилку, нічого не бачу в тому страшного. Не всі тут умніки, але писати без помилок статтю, мали б!

М
Мукачівка

Алла молодець, а та до Аллы, що її критикує- оти дура дуров. Такі як ти, сидять і нашій освіті,пишуть нову граматику, занони, управляють вчителями, набагато розумнішими як вони, і на всьо говорять :"Закрийте роти!"

ДА
До Алли

Я просто неможу які в нас замські люди пішли, вам якщо щось не подобається не читайте статі а може краще пишіть їх самі виж в нас тут все знаєте

ДА
До Али

Боже, вам не всеодно як люди пишуть! Не всі ми такі грамотні як ви. Тому не варто ображати людей показавши себе великою всезнайкою люди пишуть нам щоб ми це читали а не їхні помилки виправляли тому закрийте рот і мовчіть) Мукачево нет кращі??

Ц
Ціґань

Можек уто ковід? Ге? Змій - ковід.

Д"
До "до людей"

Пишуть про незмінно велику кількість помилок, які свідчать про неграмотність журналістів. Де злоба? Це відповідає істині, тому це - констатація факту. Якщо хірург, який купив диплом, помилково відріже вам половину органів, буде писати; "Помилитися може кожен, не будьте такими злими"?

ДЛ
до людей

Люди, не будьте такими злими, помилитися може кожен! А постраждалій бажаю здоров"я!

К
Кому

кОму заберіть в назві, бо філологи в обмороки попадавуть скоро!

А
Алла

Виправте помилку в назві статті, неграмотні!!! Освіту більше, чим 4 класи маєте???

Читайте також