На ремонт Білківської лікарні вже виділено 100 тисяч гривень

8
0

Велику увагу приділяє розбудові рідного села Білківський сільський голова Василь Зейкан. Впорядковуються вулиці, зроблено їх освітлення, наведено порядок із смітником. Турбується Василь Семенович і про заклади медицини, освіти і культури, а футбольна команда торік стала чемпіоном районної першості з футболу.

Завершився минулий рік для В.Зейкана приємною подією: за підсумками Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування проект модернізації Білківської лікарні посів третє місце серед 61 проекту.

— Мета конкурсу, — каже Василь Семенович, — відбір проектів та програм з питань розвитку місцевого самоврядування, спрямованих на розв’язання проблем регіонального та місцевого розвитку, поширення позитивного досвіду, набутого у процесі реалізації проектів. Ми подали проект “Запровадження системи покращення побутових умов в об’єктах соціальної сфери через модернізацію застарілих інженерних мереж на прикладі Білківської дільничної лікарні загальної практики сімейної медицини”.

Проект заплановано реалізувати в цьому році. Від організаторів конкурсу уже поступило 100 тисяч гривень. Вартість проекту складає 320 тисяч. У результаті впровадження проекту буде реконструйовано зношені інженерні мережі дільничної лікарні, підвищено енергоефективність обладнання. Все це покращить умови перебування хворих і персоналу в лікарні та зменшить витрати коштів місцевого бюджету на непродуктивні витрати.

Розробку проекту забезпечила “Агенція місцевого розвитку “Іршавщина” при підтримці районної ради і обласного управління охорони здоров’я облдержадміністрації, ДП “Фортуна”.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також