На ремонт закарпатських доріг з бюджету виділяють менше 10% від потрібної суми

18
4

Саме це і є головною причиною незадовільного стану доріг області, переконує начальник служби автомобільних доріг у Закарпатській області Михайло Попович.

Згідно міжремонтних термінів кожного року на дорогах загального користування області необхідно виконувати до 150 км капітальних ремонтів і не менше 500 км середніх ремонтів доріг. Для цього щорічно необхідне фінансування у розмірі близько 750-800 млн грн..

Разом з тим, цього року на поточний ремонт і експлуатаційне утримання доріг з державного бюджету надійшло 70,7 млн грн., що складає менше 10% від необхідної суми.

«У відповідності до виділеного фінансування, станом на 9.10.2015 року ліквідовано ямковість покриття на 998,6 км доріг (70,3% від враженої ямковістю площі доріг). Тобто, ремонт проводився в першу чергу на найбільш вражених ділянках доріг», - зазначив Михайло Попович.

Мukachevo.net

Коментарі

Р
р

добре?

Р
р

лрролл

І
Інна

Нам взагалі гріх жалітись, на Закарпатті ще більш-менш нормальні дороги. Ви попробуйте поїхати зі Львова в напрямку Луцька, або дорогою до Вінниці - от там ями. А в нас все ок!

В
Василь

но типирь всьо понятно!нигда не будеме мати нормальні дороги, просто змиріться з сим і всьо!

Читайте також