На роздягнених жінок Януковича Femen відповіли голими дупами (ФОТО)

70
0

Сьогодні, 3 лютого, о 12.00 на площі біля Південного залізничного вокзалу в Києві рух FEMEN провів чергову акцію. Вона була спрямована проти "принизливих для жінок України заяв президента Януковича, озвучених ним на Давоському самміті", повідомили дівчата у своєму ЖЖ.

На плакатах активісток було написано: "Політичний срач", "Напаскудив в душу", "Януковичу імпічмент".

Нагадаємо, під час економічного саміту в Давосі президент намагався зацікавити іноземних інвесторів красою українських жінок.

"Для того щоб "вувімкнути" Україну, досить подивитися на неї власними очима, коли почнуть цвісти каштани в Києві. І в містах українських почнуть роздягатися жінки. Побачити цю красу - це чудово", - сказав тоді Янукович.

У свою чергу, активістки FEMEN заявили, що "за своїм цинізмом і вульгарністю" цю заяву можна прирівняти до "публічного фізіологічного випорожнення".

"Замість пропаганди секс-туризму в Україні, Януковичу варто було б взяти приклад зі свого польського колеги, який підписав днями закон про мінімально необхідну присутність жінок у списках політичних партій не менше 30%. Ось так от по-різному готуються наші країни до Євро -2012", - заявила лідер руху Анна Гуцол.

Раніше активістки FEMEN відреагували на інший казус, що трапився з Януковичем в Давосі на українському ланчі. Тоді глава держави не зміг вимовити гасло промо-кампанії України, яке демонструють світові телеканали - "Увімкни Україну".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також