На щастя не газ: поблизу Пряшева вночі евакуювали 100 жителів багатоповерхівки (ФОТО)

3
0

У словацькому місті Бардейов (Пряшівський край) рятувальники змушені були евакуювати всіх 108 жителів 11-поверхового багатоквартирного будинку. В місті оголошено про надзвичайну ситуацію.

Повідомлення про пожежу надійшло близько 2-ї години ночі з п’ятниці на суботу. Виявилося, що стався витік води, що спровокував пожежу електропроводки. Було прийнято рішення негайно евакуювати жителів. Сімох з них довелося знімати з верхніх поверхів за допомоги пожежної драбини.

Швидка допомога доправила до лікарні 17 чоловік, у тому числі 4 дітей, які встигли наковтатися продуктів горіння. Незабаром пожежу вдалося загасити. Більшість людей знайшли тимчасове житло знайшли житло у родичів та знайомих, інших розселили у будівлі навчальних закладів.

У поліції кажуть, що на 6 поверсі стався прорив водопроводу, а вода замкнула електропроводку, яка почала горіти. Поліція забезпечила охорону мікрорайону. Створено кризовий штаб.




Нагадаємо, що на початку грудня на вулиці Мукачівській в Пряшеві вибухнув будинок. Причиною став витік побутового газу. Загинуло вісім чоловік. Трагедія стала найбільшою у Словаччині за останні 10 років.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також