На шляху до Чопа зазатримали `одеських` пакистанців

18
0

а по Ужгороду гуляв вірменин з обрізом

На шляху до Чопа закарпатські прикордонники і співробітники міліції затримали чотирьох пакистанців, які прибули з Одеси. Азіати планували нелегально перейти рубіж. Допомогти іноземцям в цьому взялася група закарпатців. Правоохоронні органи встановили, що вона налагодила постійний канал переправлення нелегальних мігрантів за кордон. З кожного брали по 1,5 тис. дол.



За інформацією ужгородської міліції, організатор незаконного `бізнесу` при затриманні `змальовував дурника` і пред`явив довідку про непідсудність у зв`язку з психічним захворюванням. Проте в центрі суспільних зв`язків відомства `сумніваються, що `білий квиток` допоможе Роману вийти сухим з води. Адже він жодним чином не схожий на людину з психічними відхиленнями`.



А на одній із вулиць обласного центру працівники карного розшуку Ужгородського міського управління міліції зупинили 44-річного громадянина Вірменії, який тимчасово проживає на Закарпатті.



Під час перевірки правоохоронці виявили у його поліетиленовому пакеті обріз мисливської рушниці в розібраному стані. Вірменина затримали, зброю направили на дослідження в НДЕКЦ при ГУ МВС. З’ясовується походження `ствола` і мету, з якою зарубіжний гість його зберігав



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також