На швейній фабриці в Ужгороді шиють понад 2000 марлевих масок щоденно (ВІДЕО)

13
9

Суспільне Закарпаття підготувало сюжет про те, як Ужгородські швачки під час карантину шиють захисні марлеві маски на зав`язках.

У ці дні на Ужгородській швейній фабриці працює 3 цехи по 10 людей. Швачки працюють позмінно.

На пошиття однієї марлевої маски йде близько 2 хвилин.

Відтак, одна швачка за день може пошити 600-700 масок

За словами директорки «Ужгородської швейної фабрики» Мирослави Каламуняк, у першу чергу маски передають місцевим організаціям, де працює велика кількість людей.

Більше у сюжеті.

Коментарі

М
Михайло

Всо як у кумуняків "По газеті комунізм построїли", а на самому ділі ми в домі і при тому глибокій.

М
Михайло

А в м. Мукачево аптеках, магазинах їх не має. За кордон депутати та міністри відправляють.

З
Зоряна

Задача: Щодня 3 цехи по 10 чоловік Ужоородської швейної фабрики шиють маски Кожна швея шиє по 600 масок в день Питання : Чому в Ужгороді на дверях кожної аптеки висить табличка- "Масок немає"?

О
О

Извиняюсь вот правду написали,за день-24 часа сходится,но вообще классная смена 24 часа...

О
О

МДУ рулит На пошиття однієї марлевої маски йде близько 2 хвилин. Відтак, одна швачка за день може пошити 600-700 масок,есть такая штука калькулятор,у меня малый 10 лет шарит в математике и Вашу тему просто в уме посчитал,ну мягко говоря не сходится,но он привык в ихних учебниках и не такое напишут,просто я учу его мыслить не шаблонно-телевизорно,потом вместе смеемся на \д авторами

Р
Робочий

Закрийте швейну TUP шо у Давидкові бо там тоже нахабно до людей ставляться...люди працюють без масок...автобуси розвозять людей по домам і там лиш шофер у масці...повіли ош кіть погано себе почуваєте та не йдіть на роботу...за»бісь порядок нє?

О
Олег

ТО ПЕРЕДАЙТЕ БУДЬ ЛАСКА НА "ДЖЕЙБЛ" . ЛЮДИ ПРАЦЮЮТЬ БЕЗ МАСОК ,АВТОБУСИ ПЕРЕПОВНЕНІ ЛЮДЬМИ , ЗНУЩАННЯ ! ДЕ КОНТРОЛЮЮЧІ ОРГАНИ,

БП
Бувший працівник фабрики

Мирослава Михайлівна ви ЛЮДИНА!

В
Варош

Но і де они сутьь йоп тваю же матьь???

Читайте також