На «смертельному» пішохідному переході в Ужгороді збили літнього чоловіка (ФОТО)

12
9

Трагедія сталася кілька хвилин тому, о 16:50 на вулиці Минайській неподалік готелю «Закарпаття».

Як інформує власкор Mukachevo.net з місця подій, чоловіка 50 років збив водій на Opel. Пішохода забрала швидка, він живий, і сподіваємося, все буде гаразд. На місці подій працюють полісмени. Водій, який спричинив ДТП, нікуди не тікав. Наразі з’ясовуються всі обставини.

Слід зауважити, що на цьому пішохідному переході, на жаль, постійно стаються ДТП, а точніше наїзди на пішоходів. Саме тут кілька років тому водій збив на смерть дівчину та зник з місця аварії.

Коментарі

В
Вася

Вічна проблема на тому переході... права полоса стає пропустити пішохода, а по лівій летить тормоз... Дійсно камери автоматичної фіксації допомогли би!

R
rem

А треба лиш покласти на минайській одну-дві камери автоматичної фіксації порушень ПДР: за місяць ті дві камери в бюджет принесли б декілька міліонів грн і головне - превентивно діючи - зберегли б життя людині.

5
55

а може пора уже самосуди робити?вам ще ті барани не надоїли?двох трьох поламати прямо на місті,причому руки ноги поламати й голову в асфальт забити..остальні задумаються.

В
ВасьВась

Ібо нєхер там літати! ушльопки спішать вічно,особенно словацькі номера! коло переходів все ліпше притормозити

П
Петро

Та ні, не в швидкій. Бездиханне тіло лежало ще до приїзду швидкої...

ГО
Гуцул Орест

кажуть помер в швидкій.Царство му небесное

М
Мукачівець

В Мукачеві, біля Аграрного коледжу(Сільхоз),найнебезпечніший перехід. Маса дітей,зупинка маршруток, трикотажка, магазини до якиж валом ідуть люди, а з моста чи на міст по чотирьохрядній дорозі несуться навіжені водії.Скільки травмувань там вже сталося.Звернення до влади,керівництва навчального закладу,владою ігнорується.

1
123

о знову українські номера....

3
36

перокопайте там путь!

Читайте також