На стадіоні «Авангард» зустрілися міліціонери та гімназисти

10
0

В основний і додатковий час – бойова нічия

Департамент кримінальної служби міліції у справах дітей МВС України ініціював проведення футбольних матчів за участю працівників органів внутрішніх справ та цьогорічних випускників загальноосвітніх шкіл.



Відбулася така зустріч і в Ужгороді. На запасному полі стадіону «Авангард» зустрілися міліціонери Ужгородського міського управління та збірна команда випускників лінгвістичної гімназії. Хоча матч товариський, однак поступатися ніхто не хотів.



З особливим запалом до нього підійшли гімназисти, які налаштувалися дати бій старшим суперникам. У команді міліціонерів Роман Король, начальник кримінальної служби у справах дітей, зайняв місце у воротах.



Оборону цементував Анатолій Фрінцко з сектору кадрового забезпечення. І як не намагалися молодші нав’язати свою гру супротивникам, це їм ніяк не вдавалося. А тут ще й на перших хвилинах гімназисти пропустили гол у власні ворота. Наприкінці першого тайму у сітці тих же воріт затріпотів ще один м’яч. Перерва пішла на користь молодим гравцям.



Вони все більше тривожили Романа Короля і тому в другому таймі довелося чотири рази витягати м’яч із сітки. Правда, допомогли колеги, які двічі зуміли «розписатися» у чужих воротах. Два голи провів Михайло Дранчак з відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, та по разу відзначилися Анатолій Фрінцко і Віталій Смаковський з карного розшуку.



Дії колег добре підтримував і водій-міліціонер Олександр Мазютинець. Додатковий час також не визначив переможця. Довелося пробивати пенальті. Нерви міцнішими виявилися в Романа Короля, і збірна міліціонерів перемогла – 5:4.



Незважаючи на неабияку зайнятість, адже тепер проходить тестування, випускники хочуть провести матч-реванш, сподіваючись на перемогу. Отож продовження буде...



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також