На Сумщині господар нацькував бультер’єра на жінку (ФОТО)

19
0

Одразу дві жінки стали жертвами гострих пазурів стафордширських бультер’єрів. На 38-річну жительку Шостки нацькував собаку молодий чоловік, який проходив мимо. А 92-річна бабуся переплутала подвір’я, зайшла до чужого житла, де на неї накинувся четвероногий охоронець.

Статистика нападів свійських собак на людей іноді бентежить. Відбувається ця «війна» за мовчазною згодою власників бійцівських собак. А часто і навмисного цькування людей. Зухвалі молодики відверто хизуються міццю своїх ікластих охоронців. Тож навіть не тримають їх на повідках. А одягати небезпечним тваринам намордники – взагалі вважають особистим приниженням. Схожа ситуація сталася і в м.Шостка що на Сумщині.

До лікарні закривавлену жінку доставили пізно ввечері. Їй одразу була надана медична допомога, після якої жінка стала приходити до тями. „Ми сиділи на лавці, гуляли в карти, нікого не чіпали. Тут з’явився молодик з собакою і почав чіплятися до нас. Коли ми йому відповіли, щоб йшов своєю дорогою, він спустив на нас свого пса... Останнє, що я пам’ятаю, як лежу під лавкою, а моє лице гризе собака” – розповідала постраждала правоохоронцям.

Зараз по цьому факту міліція проводить перевірку та встановлює місцезнаходження власника тварини. Адже на чисельні візити дільничного відповідає лише гавкіт собаки за дверима квартири.

На сьогоднішній день жінка знаходиться в лікарні. ЇЇ стан лікарі визначають як середньої тяжкості, але стабільний. Та вже зараз можна напевно сказати, що після одужання постраждалій знадобляться послуги лікаря-косметолога.

Інший випадок нападу собаки на людину стався наступного дня. Тварина накинулась на 92-річну жительку селища Вороніж Шосткинського району. Стареньку привезли до лікарні каретою швидкої допомоги. Пояснити, що з нею сталося бабця не могла, але поглянувши на її рвані рани щоки та підборіддя, лікарі прийшли висновку, що це ще одна жертва собачої агресії. Згодом приїхали і родичі потерпілої. Вони пояснили, що бабуся страждає на склероз. В той день літня жінка пішла до своєї подруги, по сусідству. По дорозі переплутала двори і зайшла до господарства інших сусідів. Там на неї накинулася собака. „Що ж – кажуть власники тварини – собака охороняла житло, нашої вини в цьому не має”. Після того, що сталося, власниця собаки сама надала постраждалій першу медичну допомогу та викликала медиків.

Зараз жінка знаходиться у хірургічному відділенні районної лікарні. Після проходження курсу лікування від укусів тварини її чекає неврологічне відділення де їй буде надана необхідна медична допомога.

Хочемо попередити власників собак, особливо бійцівської породи. За тілесні ушкодження, які нанесли громадянам ваші вихованці, відповідати прийдеться вам .

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також