На Свалявщині 2 депутата влаштували п'яну бійку зі зброєю (ВІДЕО)

19
74

Як інформують місцеві та підтвердили Mukachevo.net в поліції, яка виїздила на місце подій та все задокументувала, інцидент стався у ніч з неділі, 12 листопада на понеділок, 13 листопада в селі Плоске.

Тут в місцевому ресторані "Золоте руно" зав'язалася спершу словесна перепалка з образами, тоді бійка з погрозами застосувати зброю (гвинтівку). Місцеві розповідають, що в закладі було святкування дитячого дня народження, на яке "завітали" 2 місцеві депутати від партії "Відродження" – Сергій Калабішка (райрада) та Іван Куля (сільрада).

Очевидці стверджують, що конфлікт зав'язався на ґрунті особистої неприязні депутатів до місцевих, які відпочивали в закладі, і саме "відродженці" першими полізли в бійку та погрожували гвинтівкою.

Частину інциденту зафіксовано на відео. Лишень застерігаємо, що на ньому присутня нецензурна лайка.

Згодом, правоохоронці зазначили Mukachevo.net, що по факту конфлікту було відкрито кримінальне провадження за ч.4 статті 296 ККУ, а саме хуліганство. Максимальна міра покарання від 3 до 7 років позбавлення волі. 

Коментарі

М
МВС

Туй подеякі коменти пишуть працівники Свалявського РВ, такі обіженці як Папіш «путін», які не пройшли атестації, не були в ато та через підкупні суди возобновився на роботу, бігав по обласному управліні рішаючи собі посаду начальника та тикаючи 10 тис., доларами хабаря бо му порішали дану посаду, но нич паскудо ти шістьорко ладися на виход із вещами

М
Міша

Іване, ти думаш нико не знає хто ти є? Діти вже знають, що Куля придурок п'яний. Ти вже кончена людина.Ти вже дуже загрався.Спустися на землю ,ідіоте. Візьми памперс на писок. Рот закрий , бо кишки тобі вонять. Ганьбися , на своїх людей пушку брати?! Петух!

В
Вася

Хочете випити каву? Ідіть у "Золоте Руно". Кава без ГМО. Всі будуть задоволені.

ПР
ПР рух

Гріньова сь те заболи з собов узяти тот другий очко гриз, дует - дуплет Куля+Гриньов, де ся находять такі імбіціли

Г
Голубинці

А що лиш жо смердячого Кулі коментарі? Там і слуга киндиричаного барона був- Калабішка Сергій.Що з Голубинного на Плоске із рушницею п'яний каву пити їхав? Дуже там смачна кава!

П
Павлово

Куля-сідіти.Куля-лежати.Куля-встати.Куля-голос.Куля-гавкати.Куля-лизати.Куля-с...и. Не набридло бути жополизом. ..... . Бігати та гавкати. Скоро ти будеш спорчиний матеріал. Ти вже не цікавий. А тобі ще існувати у Сваляві. Будеш киндиричку гризти.

М
Месний

Да, білий лиш Волох

П
Пріближонний

Задолбали ви Івана Івановича Дрогобецького називати циганином. Самі ви цигани. А він нормальний білий чоловік.

ПЦ
Полянська Циганка

Циганин промахнувся. Думав облити хлопців брудом а сам попалився. Прийшов із своїм братюком, сином і ще із меснов тітушньов як бандит девяностих. Девяності замашки видно у нього сидять у генах.

Ж
Жора

чулисьте новину шо імили у Мукачеві Атіло Горвата (Доку) людину Івана Кулі, узялися за сісю банду і скоро їм прийде кониць.

К
Киндиричка

Два ідіоти п'яні з рушницею зайшли каву пити! Мають велике щастя, що гості були тверезі! Інакше їх би винесли.

К
кущ

Батьки і матері були заляті із за того все і почалось. На відео чітко видно яким був бухий батько дитини Гутник. Хлопці зайшли випити кави, а до них причіпилась буха компанія, яка без бухла не могла відсвяткувати рочок.

П
Посторонній

Люди!Думайте тверезо! Які б стосунки між цими людьми не були б, там БУЛИ ДІТИ! "Два Осла" прийшли на свято п' яні і з рушницею! Де справжі батьки??? Де справжні матері??? Тут Кульові не має жодних оправдань.Мало його жінки- матері "гладили". Його мали винести! Діти- то святе!

МІ
Моргіца із Поляни

Цирк на дроті, із слона муха як усе там де Дрогобецький там усе комидії, брихня, приувіліченіє і ганьба, міг піти дати прес конференцію у Київ бо ниська зрана у бовті дві жонися доказували, коли люди не маєте про шо поговорити зайдіть у кабінет до нашого голови Дрогобецького там усякі плітки учуєте не сільська у нас рада а зборище пліткарьок і донощиків, першем утдіть Васильови Зваричови рот ся не закривать тот усьо знає ко і шо і як і куда пліткарка номер йеден, но кіть Дрогобецький у тому жиє то і він не ліпший, якими ся опклав такий є і сам

ПГ
Полянська Громада

Дрогобецький намагався виставити Івана Кулю і Сергія Калабішка бандитами. Змонтувавши зпотворене відео і розпустивши брехню про зброю. В Фейсбук на сторінці Полянська Громада + розміщено відео яке викриває брехню Дрогобецького.

К2
Кіно 2

Ужеся не розумію нич Калабішка новоє кіно увер де били їх а не они, село говорить Куля лежить уболници

Й
Йончі

Лишіться ви того Івашковича, то нико і звати го нияк. Вун добре робить свою роботу - лиже очко Ослови. Пишите туй за нього таги за політика якогось, а він обична чорноробоча кабінетна криса.

В
ВАСЯ

Івашкович то мозок, без нього ся нич не робить, тому го Безик і держить, іспользують і увержуть як рянду, він не перший не послідній боли не такі умніки

X
xxx

Віктор Івашкович то порядна людина,за нього на роботі тільки хороші відгуки від керівництва району,пишатися ним можна,ганьба за людину таке писати,погляньте краще на себе.

Н
народ

Брешуть потім перебріхують. Прийшли на чужу гостину у ночи с пушков на каву. до чього котиться страна. ко з цих коментуючих які оправдують поведінку хоче у своїх дітей таке день народження? закличте до себе клоунів з пушков замість балонів. а хоча їх одмажуть бо РИБА ГНИЄ З ГОЛОВИ!

ДП
До писаки од Саші

Це навірно твої манери та методи, Віктор таким не займається, або я таке чую вперше, щось тут не клеїться у твоїх дописах і перестаньте його піарити повір твоя думка це не думка всіх, доносять йому такі напевно як ти тому ти тут і так стараєшся його спаплюжити

ДС
До Саші

Ти сашу івашковича не знаєш. Но нич як тя увін раз «протягне» як має боти, як на тя донесе кому треба, як запише на телефон усьо шо з тобов говорив та напиши сюда.))))

КЗ
Колеги з ферми

Куля хворий на всю дебільну голову! Таке воно лише на свинарнику має какашки чистити.І то свиней шкода.З чого почав туди йому і потрібно йти.

С
Саша

Вітя один із тих хто дійсно щось соображає, непустяк, ще не чув за нього шось погане від людей, на роботі він на свому місті, успішний смкалистий, спорцмен, од навірно і зато у нього стільки зависників які йому завидять. І те що імя порядної людини хочуть засоромити і про нього стільки тут розмови значить він чогось вартий.

С
Свідок

Як можна так лицемірно брехати?!Калабішка спочатку говорив,що зброї не було, зараз показує дозвіл на неї.Важко "тверезому"згадувати.Ганьба!Як можна ще оправдовуватись в цій ситуації?Краще попросили б вибачення привселюдно.А вони залякують свідків і звозять для показів брехливих.

П
Правда

Пуші (івашкович) туй дійсно ні до чого. Айбо то шо то є пес продажний і су*а настояща то правда, він лем із безиками і «компанійов» добре бо мусить ,бо од них залежить і фінансово і вобще, бо робить на них винюхуючи по сваляві всяку інформацію, випитуючи людей по заказу та й «писарьом» так званим за шо доста непогано заробляє та і на турцію вистачає і на «порошок» непоганий уходить му. Тот ка за сього пса пише ош ун молодец тай пи*датий пацан та тот го погано знає, авать не знає вобще. Людина яка у любий момент здасть, предасть і подставить кіть буде му вигодно

Г
Голубине

Це уже неперший раз калабішка кіть ся напє та берега не видить, плюсь куля неадекват мають од кого приклад брати од безиків, сациків і тому подібних там усі одморожені

А
Артур

Ви тепер не кіпішуйте і не говоріть дурниці. Івашкович хлопець нормальний і в сьому случаї він не при ділах, а Куля то наркоман і сільський клоун разом з Калабішков та компанією. Любий з Вас всіх міг бути десь на день народженні чи на хрестинах і таке бидло би лізло до Вас і шо?? Причому тут голова села?? Обкурив придурків і дав їм пушку зам начальника поліції?? Недай Бог би кантужений Куля вистрелив і вбив невинну жінку чи чоловіка і Ви би говорили шо вистрелив дух Дрогобецького..Шкода шо менти у нас стали дійсно як МУСОР

П
Патріот

Класне відео вийшло. Під попкорн файно йде. Йще заключної сцени дуелі між двома бандюками не вистачає.

С
Свалява

Ліпше бо тоди у 2013 Івашкович бов головов адміністрації чим Дрогобецький менше бо суєти боло і більше бо ся роботи зробило, Дрогобецький криса своє лице продажноє указав поперескакував куда лим мош сперся у Балоги тепер, а Пушилін як 10 років бов із Ланями так і є, писали, пишуть, і писати будуть бо Вітя недурак, а таких не треба, од і зливауть пацана.

Г
город

Пушок (Івашкович) права рука Вагнера (Безика) нарваний перекачаний придурок який му вірно служить, і там написали правильно они роблять на Ланів (Блюків)

М
Міша

Шо Вітя Івашкович має до даної ситуації? Ви силяни самі розберайтеся у своїх розборках, і не путайте туй його... а за сосіски протеїнові і тому подібні вислови мош схопити по шиї, тот ко се написав себе у дзиркалі відів.

С
Саша

Ви почитайте то, що ви пишите і смішно і грішно, такоє про Вітю можуть писати лим ті шо його не знають, Вітя добряк і порядний хлопиць, кому він шо не доброє зробив? Біда в тому шо ви пользуєтеся його добротов, а як людина він порядний і справедливий, таких тепер мало. Побільше б таких як Вітяба !

П
правда

Віктор Івашкович є громадський активіст-якому не байдужа доля рідного краю,звичайно многим це неподобється,але правда очі коле,тому Віктор Вікторвич Івашкович і висвітлює всі ті питаня які в перспективі змінять в найкрау сторону життя міста та района,до речі Віктор є дуже хороша ціленаправлена людина,та серйозний спортсмен про це свідчать багато нагород і кубків

Г
Гага

Івашкович то є протеїнова серделька яка має Івану Івановичу Дрогобецькому дякувати шо го начальником у свій час поклав у білому домі, бо інакше б лем фітнес інструктором робив би у Загоруйка в Харт Джімі.

ДП
До правда

вітьку любишся вижу дуже шо такоє про себе пишеш. Айбо не пишеш то шо ти є шістьорка нульова, пуцер і шнирь! Чи ти у кінці то хотів дописати?

П
правда

Віктор Івашкович то є порядна людина,і нетреба його обливати брудом,просто він каже правду в очі,а правда як звісно не всім любиться,Віктор то є людина високопорядна,він піклується про блгагоустрій міста та района,побільше би таких активістів нам у владу ми би жили краще.

К
Київляни

Такі речі сильно понижують туристичну привабливість свалявщини. Сюжет уже показано на тк Інтер.

НК
НЯНЬО КУЛІ

Ходить по громаді у нас базарок шо у Кулі дуже сильно горить ПЕРДЯЧЕК!!!!!!!!Куля одноклеточное не могло подумати в шо він може влізти і теперь як його уе...б у дурну голову!!! ЛЮДИ НЕСІТЬ ЙОМУ ВОГНЕТУШИТІЛЬ!!!!

К
Кепа

Куля-патріот,не краде державні кошти,та другим не дае-красти,от за це йому спровокували-мордобій,і це все зняли на камеру,але поліція-розумна,і іі не обманути!

П
Правозахист

То всьому прийде кінець,їх туди ніхто не кликав.В сій ситуаці людьом обірвався терпець,мають щастя,що їх не вбили.А продовження з сього майже буде ще велике.

С
Саша

Сьогодні в день це бидло відроджене під тиском звезло свідків і заставили погрожуючи забирати заяви...А одного мента ще й на пів райотдела послали бо непоздоровався їм.от так.Люди правду їм покажуть ,а ця вся чмирота як в пагонах так і Ланьова буде сидіти в тюрьмі

КЗ
Куля зассав

Надійшла інформація від місцевих жителів, що сьогодні зрозумівши всю серйозність ситуації Куля Іван разом з своїм партійним босом Капустейом Михайлом провели консультації в рай відділі міліції м. Свалява, після чого відправилися по селам Полянської ОТГ для пошуку людей, яких згодом під тиском привозили до того самого поліцейського відділку для написання пояснень під диктовку! Справу хочуть сфабрикувати, а Кулю «відмазати»!

Д7
до 77

Маєте щастя шо не боло там Івашковича - пушка бо не такі босьте биті боли

7
77

А шо і туй знавуть ту прокладку ланьову івашковича вітька - бика - селюка. До речі він тоже катається на євроблясі, хоч по закону - ЗАБОРОНЕНО держ.службовцям на них кататися!

РБ
Роберт боец

Нико туй ся не знає ни бити, ни стріляти ,до свіданія.

В
Варош

Івашкович Віктор ще й ниська по Сваляві говорить ош нич їм не буде, бо Безик Іван порішать, то їх наставник і главарь!

Ш
Шоні

Якщо найближчим часом горе активіст з Партії Відродження Куля не буде арештований, зам начальника Поліції Сваляви Цільо звільнений , якого зброя розгулює районом, жителі громади будуть цю куплену Поліції в шию гнати. В Вардіївці людей допекли шо розігнали весь відділок разом з усіма керівниками області.Бачу так висновки поліція не робить а служить на привязі у цього бидла.

Г
Громада+

Се лице наших активістів!Як пояснити дітям які все бачили на свої очі,се війна!?чи може АТО, хто має пояснити?І хто несе відповідальність?Де прокуратура?

ДЖ
До жилися

Зрозуміло, що в країні взагалом ЖОПА! Але ж коли міліція спокійно дивиться, як якиїсь гібон бігає зі зброєю і погрожує людям, то це вже в ніякі ворота не лізе! Тут два варіанти: мілія просто непрофісіональна і керується інстинктами самозбереження або вказівка не трогати була зверху. В поліції повинен наводити порядок губернатор. А губернатор у нас напевно най гірший за час незалежності.

Б
Баранюк

Сися бидлота блюкова лем позорить нас. Що блюк що москаль що люди в них-бандітня та мілкі злодії

Л
Люди

Якщо тих двох уродів...бачите пяними то мечте їх з моста... пустяки ...кінчені кумовя... срані пяниці..

ДВ
До Відповідаю

но та не будеме туй демогогію розводити. но сих двох жебраків порянна партія мала бо угнати гет із своїх рядів ги псів вушливих. иншак відродження себе повністю дискримінує. кіть не у закарпатті, та у свалявському районі так точно.

В
відповідаю

ПС дійсно приїхав туди куди поступила команда.Невже ви вважаєте шо вони самі так вирішили приїхати.Або ви забули хто їх звідти вивіз інтервю від них брав.Несмішіть.Володію інформацією у Киеві спіймали і крім того що один із них родом із одного села де народився Ланьо ніякої спільної стежки там немає.А за цих однопартійців ну шо можна сказати протверезвіють зрозуміють шо наробили.У мене все.

Н5
на 5:05

а що то на 5:05 хвилині відео? ті два мужики цілуються чи шо?

ДК
До Кепи

кепа іди домів,ти пяний.

ДД
до ДО но та кілько мош

незнаву я ко там шо теребив. та хоть сайт Віктора Олексійовича Тимошенко, мені яка разниця. я вижу обєктивні факти. чи хочете повісти ош у мукачеві ПС не до блюка заїжав? або чи двох в києві їмили не блюкових? а сисі два жебраки на відео не з блюкової партії?

С
Струкови-кепови

Спеціально їх напоїли, посадили за руль, дали пушку, завели їх у ресторан, би їх зняти на відео? Се треба мати не мозги у голові, но киндеричану муку би сякоє придумати

ДМ
До Мішко

буде всьо збс, лем не довго, бо мацкаля кіть не здоймуть та зкочяніє от старости. дав бо му бог здоровля

Н
НяньоКулі

скоро Кульови непоможе не пушка не кум Цільо жебрак! Здоров з В.Березного!!!

М
Мішко

Не ссить пацани, Москаль з нами, вшитко буде зає...сь!

С
супер90

Відроджують 90ті. які керівники такі і дипутати

ЗО
з окраїни

той Куля ще й з тими активістами по виклику бігає по закарпатті. такими як ступачка, желізняк,павлов. це вже не шутки, то хлопця лічити треба. тут уже міліція не допоможе, лише санітари.

К
Кепа

Куля-активіст,патріот свого району,не дае розкрадати -кошти,а ушитко спровоцировали-спеціально,і зняли на камеру!

А
Алон

Вішати таке бидло в лісі треба. На міліцію ніяких надій

К
куляпіла

Іван Куля то є быдло якоє неможе два слова зв'язати у голові у нього замість мозга анальна водичка,а Калабішка то Рянда голубинська і сі двоє лижуть очко Іванови Безикови(Вагнерови) еще вічні раби Блюка і Мацкаля.

ПТ
пак туй айно

тоті куріци у концьові май рузумні - кудахтати да , а обяснєнія написати - нєт..

НТ
но та кілько мош

се вже якась закономірність чи што? в мукачеві перестрелка - блюк там, двох чиримпаків у києві їмили з пластілінами взриватільними - тоже блюкові, та типирь щи й два якісь жибрака блюківськомацкалівські по диньнароджіням с пукалками бігавуть. Треба ії гнати у ростов чи де вни ся там кучкувуть!

А
Антон

Москаль з прапорами носиться по Берегову і в Мукачеві замки документує. А там де треба вмішатися і з злочинцями порядок навести, то він мовчить як удав

П
Пікачу

Нажаль з депутатів ніхто смертельно не постраждав(((

Н
Несправедливість

І чого ті імбецили, шо застрелили рись, не пішли ліпше до цих? Мало би постріляли єден другого, усім було би легше.

Д2
До 22:09

Ви у слові "криса" три лишні букви поклали)))

С
Свалява

Куля-красава!Батик-дал....б!

Н
Набридло

Ці відродженські виродки уже всім надоїли в районі. Бігають під маразматичним мацкальом і блюком. Рахують себе безсмертними! А міліція дає цим уродам повний картбланш! Нічого, влада міняється, а людям потім треба ще очі буде дивитися! Ворогів у них уже тут більше ніж друзів!

Читайте також