На Свалявщині чоловік підрізав дружину

6
0

Відразу два випадки поножовщини, спричиненої на ґрунті зловживання алкоголем, сталися упродовж однієї доби на Закарпатті. Спершу в Берегівську райлікарню доставили з ножовим пораненням лівого плеча та спини 30-річного жителя села Яноші Берегівського району. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про порізаного пацієнта лікарі повідомили в райвідділ міліції.

 

Як встановила, прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група, тілесні ушкодження потерпілому завдала близько 22-ї години під час спільного розпивання алкогольних напоїв його 37-річна односельчанка. Між захмелілими молодими людьми з якоїсь причини виникла сварка, під час якої розлючена молодиця вхопила до рук кухонний ніж і вдарила ним у спину свого супротивника.
 
 Потерпілий перебуває на лікуванні в травматологічному відділенні лікарні, а стосовно його кривдниці вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 125 ч.1 КК України («Умисне легке тілесне ушкодження»). З місця події вилучено знаряддя скоєння злочину—закривавлений кухонний ніж.
 
Не минуло й три години, як аналогічна історія сталася на Свалявщині, з тією лише різницею, що тут дружину порізав її чоловік. Сварка в родині жителів села Росош виникла близько першої години ночі. 52-річний розлючений чоловік схопив кухонний ніж і ударив ним у спину свою дружину. За годину потерпіла вже була в Свалявській ЦРЛ, де в неї діагностували проникаюче ножове поранення задньої поверхні грудної клітки справа. Жінка була госпіталізована в травматологічне відділення, а чоловіком, що її порізав, зайнялась міліція. Його доставили в райвідділ, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.122 ч.1 КК України («Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження»). Знаряддя скоєння злочину—ніж підозрюваний встиг десь заховати і тепер його шукає міліція.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також