На Свалявщині сталося ДТП. Людину забрала швидка (ФОТО)

14
3

Сьогодні, близько 17:00 біля села Ганьковиця, що на Свалявщині сталося ДТП.

Як повідомляють Мукачево.net очевидці, водія авто ВАЗ 21099 занесло, внаслідок чого він скоїв зіткнення з автомобілем "Тойота".

За попередньою інформацією є постраждала людина, яку забрала швидка у Свалявську лікарню.

Більше деталей та офіційну версію чекайте незабаром.

 

Коментарі

?
??????

винуваті дорожники поворот не просвічуєся ,весь заріс вербами.НО іна газ треба менше давити.

С
Спрведливий

А передній план першої фотки мене взагалі поставив в ступор. Навіть не знаю як реагувати, чи сміятися чи плакати? Це ж потрібно примітивам додуматися, скласти запчастини з ВАЗ 210999 на купку в одному місці, ймовірно переслідуючи ту ж саму мету - здійснити вплив на громадськість, в тому числі і на посадових осіб правоохоронних органів, незважаючи, що більшість запчастин має округлу форму і повинні внаслідок цього покотитися. Особливо, враховуючи розсіюванні, частин Тойоти Стоп, стоп... коли я приїхав на місце ДТП, міліцішти, ще були там. А диска, полуосі, та шини вже не було, ВАЗ 21099 теж не було... Тобто формування фотоілюстрації було при працівниках міліції..? Люди, які допустили таке, які ходять в синій формі та носять погони, це працівники міліції чи "мінти"..? Питання риторичне. В даному випадку відповідь буде пізніше. Команда з Києва, і все замажемо..? Фіг там!!!

С
Справедливий

Ось так формується суспільна думка. Слідчих та суддів в тому числі. Очевидців (не зацікавлених) на місці ДТП не було. А тому очевидцями, ймовірно, є водій Тойоти Яріс, та пасажири цього автомобіля. Думка, очевидців з ВАЗ 21099 зовсім інша... Чи не коректніше сказати, що частини очевидців, деталізувати хто ці очевидці - особи, які знаходилися в Тойоті? А ракурси, а ракурси? Чому держ. номер ВАЗ 21099 поставили на евакуатор, і сфоткали і є можливість ідентифікувати водія? а Тойоти Яріс не має? Хоча держ номер на автомобілі. Відповідь напрошується, у всякому разі у мене... Тому, що тойоточка з Києва!!! Глобалізація товариші. Але ж справедливість повинна мати місце. Держ. номер тойоти АА9787КК. Дальше буде цікавіше. Міліцішти, що мали покази, злочинних дій водія Тойоти, залишили їх поза увагою. Докази в наявності... Дальше буде цікавіше...

Читайте також