На Свалявщині затримали браконьєра, що ловив рибу на "екран"

7
10

Як повідомляє “Закарпаттярибохорона", чоловіка було помічено за браконьєрство поблизу міста Свалява.

Чоловік був затриманий за грубе порушення правил рибальства (рибальство з використанням заборонених засобів лову), котрий ловив рибу, використовуючи «Сітку екран».

За грубе порушення правил рибальства складено протокол про адміністративне правопорушення за ст..85ч.4 КУпАП для направлення в суд (санкція статті передбачає штраф від 340 грн. до 680 грн. з відшкодуванням збитків за незаконно добуту рибу).

 

Коментарі

М
майдан

Шо говорити коли сам Дуфинець директор Держлісгоспу Свалявського ходить по потоках із електроудочкою бє форель.

Ц
цільо

за рибу треба стріляти

К
коля

а тепер в 90 роках нормально прийшов в Свалявську мерію і уписав з річки рінь скільки треба було кубів тобі а гроші йшли в міську казну а тепер на річці Латориця самі островки от іх требабуло забрати по середені щоб не були три русла а одно рінь і так возять тому що платять тим начальникам що цим командують

СМ
Стегура М.М.

Плосківський сільський голова Мориляк В. на Свалявщині разом зі своїми холуями вибили током всю рибу у ріці Пиня, залишився лише мальок.

ІВ
і ван

а тепер відповім сам Бауман бйе рибу із своіми п одлеглими а пак усьо спихують на прос тий народ він думатьть шо його свалявчани не знають а такого хабарника ВСІ ЗНАЮТЬ !!!!!

М
Мукачевцу

ТЕЛЕФОН ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ! Управління Закарпаттярибоохорона "Телефон гарячої лінії" № 031-432-73-53 (8:00-18:00). "Телефон гарячої лінії" Головрибводу в м.Київ - № 044-486-44-24. "Гаряча лінія відділу запобігання та протидії корупції в органах рибоохорони - № 063-982-24-62

М
Мукачывець

Шановна редакція будь-ласка опублікуйте органи та іхні номери телефонів за якими звертатися під час виявленя таких порушень. Дякую

Е
еколог

У В.ЛУЧКАХ відкрили КАРЬЕР на річці ЛАТОРИЦЯ, 300 метрів від бувшого ЗАВОДУ, бо вже його розікрали в сторону Н.ДАВИДКОВО.

Р
рибак

ТАК САМО І У ЛУЧКАХ, ПОСТІЙНО КОЖНИЙ ВЕЧІР ІДУТЬ НА ЛОДЦІ І БЮТЬ РИБУ ЕЛЕКТРОВУДИЦЕЮ ВІД В.ЛУЧАНСЬКОГО ЗАВОДУ І ДО САМОГО ЛІСУ В.ДОБРОНЬ.

1
123

за один метр сітки спіймають ,атого шо током або динамітом та ні.Хай прийдуть у Чинадієво там з ранку Клондайк браконєрів.

Читайте також