На Свалявщині збиралися ветерани МВС

17
0

Днями мальовнича Свалявщина приймала учасників виїзного засідання Ради Закарпатської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів Міністерства внутрішніх справ.

 

Участь у ньому взяли голови ветеранських організацій краю. Також до розмови було запрошено першого заступника голови Ради Асоціації ветеранів МВС Павла Карлова, керівників обласної міліції Закарпаття, Свалявської райдержадміністрації.
 
Сьогодні Закарпатська організація ветеранів МВС – це згуртований колектив колишніх правоохоронців, - каже радник начальника УМВС, голова Ради Закарпатської обласної ветеранської організації Віктор Отовчиць. Кожен район та місто мають свої осередки. За сприяння ветеранів в міськрайорганах створено музеї міліцейської слави. Зустрівшись на Свалявщині, ветерани мали, чим поділитися одне з одним.
 
Однак говорили вони не тільки про речі приємні. На жаль, мають ветерани і чимало проблем, зокрема, соціального характеру. Звісно, законів вони не приймають, однак вплинути на владу, змусити її думати про них – колишні міліціонери можуть і, що головне – хочуть, бо вболівають за майбутнє як свого краю, так і держави. 
 
Учасники засідання обговорили низку організаційних питань. Вони також вирішили провести конкурс-огляд ветеранських організацій, який би стимулював ветеранів до широкої участі у суспільному житті.
 
На завершення засідання кращим із кращих вручали нагороди Асоціації ветеранів МВС та УМВС України в Закарпатській області.   
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також