На Свалявщині зіткнулися KIA та Mercedes. Постраждало 5 людей (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

13
9

Про аварію, яка трапилася на трасі Київ-Чоп повідомили патрульні.

ДТП сталася 735 кілометрі траси Київ-Чоп, біля села Ганьковиця водій «Mercedes Sprinter» не впорався з керуванням та в’їхав у металевий відбійник. Внаслідок зіткнення мікроавтобус перевернувся та вилетів на зустрічну смугу, де їхав легковий автомобіль «КІА».

В результаті зіткнення п’ятеро пасажирів «КІА» лишилися неушкодженими, а п’ятеро людей з «Mercedes Sprinter» потребували негайної допомоги.

— Трасою Київ-Чоп саме проїжджав службовий автомобіль слідчого управляння ГУНП в Закарпатській поліції, правоохоронці їхали на інший виклик у сусідній район, саме вони допомогли пасажирам мікроавтобус, пишуть правоохоронці.

Всіх потерпілих, які отримали ушкодження в результаті зіткнення, доставлено до Свалявської районної лікарні, їх життю наразі нічого не загрожує. На місці автопригоди працює слідчо-оперативна група. Поліція встановлює всі обставини аварії.

Коментарі

Г
Гм

Друга ймовірна причина, всі ще їздять на літніх шинах, а в горах температура падає, відповідно падає ефективність шин, ганяти як у літі вже не можна, треба обережніше.

Г
Гм

Скільки їжджу, Спрінтери одні з найактивніших обганяльщиків, менше сотки не комільфо.

Г
Гм

Цікаво, водії Спрінтерів читають всі ці новини, роблять якісь висновки? Чи кожен думає, що знає їздити, з ним точно не станеться.

М
Мікій

Господи!!! Забери у всіх наших сомарів спрінтери. ЛІтавуть на них як нечисті. Самі чорти живі лишавуться, але скільки нормальних челядників поумирало із-за них

В
Вася

Спрінтер созданий не для українця. Не знають наші дебіли ним користиуватися. Нашим Шумахерам можна максимум Газельку

М
Мартин

Спрінтери- Спрінтери, цю торпеду на колесах придумали для наших дураків!....

П
ПЕТрик

де ви взяли 6 людей?

Н
нероб

та ганьковиця то Свалявський район!!!!!!!!!! а не воловеччина

В
Вася

це ж спрінтер детка!

Читайте також