На свята курсуватимуть 30 пар додаткових потягів

4
0

Протягом першого дня нового року “Укрзалізницею” було продано 79 919 квитків. Керівництво запевняє, білетів усім вистачить, а найбільше користується попитом так звані нічні рейси до столиці та у Карпати. Білети на ці напрямки розкуповують найпершими.

“Найбільше навантаження на пасажирські перевезення припадає саме на Різдвяно-новорічні свята, приблизно із 22 грудня до 20 січня.  На цей період ми запустили 30 пар додаткових потягів, – каже Олександр Красноштан, заступник директора департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень “Укрзалізниці”. – Завдяки цьому щодоби ми маємо змогу додатково перевозити до 20 тисяч пасажирів. Це десь плюс 15-20 відсотків до номінального пасажиропотоку. Коли бачимо, що на якійсь напрямок є додатковий попит, відкриваємо новий потяг, тоді й білети стають доступними в продажу”.

Та цьому передує робота, про яку пасажир й не здогадується, пояснив фахівець. Перш, ніж відкрити продаж квитків на додатковий рейс, фахівці ПАТ повинні сформувати состав, визначити  його схему руху та час відправлення потягу та узгодити із розкладом, що вже діє.

Для зручності пасажирів працює інформаційна служба:+38 (044) 309-70-05 (07:00-21:00) та платна довідка: 0 (900) 90-80-05 (цілодобово)

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також