На Святвечір водій на Volkswagen збив 6-річну дитину. Подробиці ДТП на Іршавщині (ФОТО)

7
7

Аварія трапилася а Святвечір 6 січня в селі Кам'янське Іршавського району.

Раніше Mukachevo.net повідомляло, що ввечері 6 січня в селі Кам'янське, внаслідок ДТП постраждала дитина.

В поліції Закарпаття розповідають, що 26-річний водій «Volkswagen Golf», не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, після чого наїхав на малолітнього пішохода, який ішов краєм узбіччя.

6-літнього мешканеця села Кам’янське з численними травмами госпіталізували до Іршавської районної лікарні.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль іршавчанина іноземної реєстрації поміщено на спецмайданчик місцевого відділення поліції.

Нагадаємо, в переддень Різдва в ДТП на Тячівщині загинув пенсіонер та постраждала дитина.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ф
Феріке

Я коли там проїзжаю, Камянським, там усе як десь у гетто Бомбея. Сокотіться люди добрі. До речі рік або два тому на тому же місці була така ж аварія. Я ще в черзі стояв

ПЖ
Правда жизни

Ах да, кіть кось засумнівався у моїх словах, що ниже написав, та можете провезтися селом у любий динь.... мож наблюдати картину, як стадо циган ходить серединов дороги.

ПЖ
Правда жизни

У цій ситуації шкода шофера, бо дичина убігла на путь, тай має чоловік типирь суяту! Ви ліпше напишіть, де були батьки циганчати? А я вам уповім... діти бігавуть по улици, а старі цигани дома бухавуть... Они діти лим справити знавуть, а дале пустять на проізвол судьби!

РЯ
Роман Якіст

То у вас, циганів закарпутських все по дикому. У нас усе у Кривому Рогу - цивільно. Раз - поклав, два - нема проблем. Вчіться, неуки!

ЗЗ
зуб за зуб

цигани усе були серйозні батьки, у них даже сімейний бюджет построєний так шо діти з народження приносять гроші, за комуналку треба чимось платити, електрику притяли, газ притяли, нашо за дітьми никати легше наклепати нових, держава платить мало но стабільно, детьські кінчилися скач під машину

РЯ
Роман Якіст

Повністью згоден із 19:32. Я б і сам заплатив би чималі гроші за те. щоб мого малолітнього гризуна задавило під колесами, аби позбавитись аліментів при подальшому розлученні із жінкою.

ОЗ
Око за око

Якщо у дитини є серйозний батько, то я думаю, він віддячить водію. Щоб інші знали що їх чекає в разі чого.

Читайте також