На так званому "новому" мості в Мукачеві можна провалитися прямо в Латорицю (ФОТОФАКТ)

15
9

Кожен, хто проходить через мукачівську річку Латориця по мосту біля якоря може побачити величезну дірку у тротуарі.

Вона на стільки велика, що у неї може пролізти нога, не кажучи вже про дітей. Цю дірку помітили вже давно, але досі нею ніхто не зацікавився. Певно, її залатають лише тоді, коли трапиться щось нехороше.

Коментарі

ВM
Вебсамер Misanthrope

Мукачево.нет не може висвітлювати події виключно Мукачева, бо перетвориться на дуже регіональне видання дуже вузького профілю і втратить 90% відвідування.

Ю
Юрко

йой штосьте смішні. Наталія Зотова ще осіньов за сю проблему у фейсбуці писала. Я своїв жоні позавчора проходячи через сись міст казав, ош кіть сю яму за тиждень УМГ не зробить то я ще тілько ціменту піску і дошок найду оби її закрити. Но то буде повний позор для них!

С
Света

треба сторити мапу проблем міста !!!!

Ч
Читач

Редакція, а де інформація про пограбування ювелірного відділу магазину Меліса по вулиці Возєднання?

Ч
Читач

раджу пофотографувати і протилежну сторону! там набагато цікавіші фото будуть!

O
Olena

Правильно, раз мист аварийний, треба про це говорити, и НЕГАЙНО лагодити. А не тихо сидити.

О
оля

як на мене, недоречно зараз котити бочку на редакцію мукачево нет. просто в ужгороді реально більше проблем. це бачить кожен. а коли в мукачеві є щось подібне це завжди висвітлюють. і хочеться повідомити шо завдання преси не вирішувати проблеми, а висвітлювати їх. а от залатувати дірки у мостах мають комунальники чи якісь інші відповідні служби. тому свідомі громадяни повинні би були звертатись зі своїми претензіями саме до них.

9
911

Еще года три назад заметил уровень безопасности этого поста в виде таких не малых дырок :) Или "вы" решили лютровать мост?:) Честно говоря слово "люстрация" уже даже вызывает легкую улыбку,а не как какой то механизм обновления и улучшения чего то...

ВЯ
Візитка Яроша

Та той муст уже давно сиплеться, роки, ви лем типирька увіділи? Што то то ся стало, ош сайт ПротиУжгород.нет увідів біду й у Мункачі. ще бись те фото якоря страшного іржавого уклали.

Читайте також