На території Мукачівського аеродрому знайшли тіло чоловіка з вогнепальним пораненням

8
7

Сьогодні в Мукачеві, у сторожовій кімнаті на території Мукачівського аеродрому, виявлено тіло чоловіка з вогнепальним пораненням в області грудної клітини. По даному факту відкрито кримінальне провадження.

Сьогодні близько 11-ї години до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від  41-річного мукачівця про те, що на території  Мукачівського аеродрому у сторожовій кімнаті він  виявив  тіло свого знайомого з вогнепальним пораненням у грудну клітину.

На місце події  прибула слідчо-оперативна  група,  експерти та  керівництво мукачівської міліції.

Було встановлено особу покійного – ним виявився 60-річний мешканець  Мукачева.  Чоловік працював сторожем на даній території.

На місці події знайдено обріз гладкоствольної рушниці, яка належала покійному.

-Ймовірна причина смерті чоловіка – самогубство, - коментує начальник Мукачівського міськвідділу міліції Валентин Іщук. - Однак за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

Інформація Мукачівського МВ УМВС

Коментарі

О
Обурена!

Роман, якщо для Вас з всієї цієї ситуації саме в цьому полягає суть то мені Вас жаль. Ви звернули увагу тільки на очевидну ганебну брехню, яку опублікувала місцева міліція... Радує тільки те, що більшість людей розуміє що твориться у нас і є маленька надія на те, що колись це зміниться до кращого!

Ц
царь

для Роми. ти дибіл...

Р
ростислав

В Мукачеві нема нормальних слідчих які можуть розслідувати щось

В
Василь

Нащо рослідувати вбивство, краще списати усе на самогубство та й діло можна спокійно закривати. Прогнила уся система МВС та йдуть роки інічого абсолютно не міняється до кращого.

Р
Роман

Якщо він на полювання 40 років ходив з обрізом.майже совість замучила

О
Обурена!

Шокує відношення Мукачівських правоохоронців до людського життя! Не знаю хто здатен повірити, що людина яка планує самогубство вистрілить собі у грудну клітину!?!?!? Висновок судмедексперта встановив факт "необережного поводження з вогнепальною зброєю"- йде мова про людину, яка 40 років займалась полюванням! Повний абсурд!!! Коли вже почнеться щось змінюватись у цій прогнилій системі?????

В
віталька

Ого, новий тренд у самогубців-"..тіло свого знайомого з вогнепальним пораненням у грудну клітину".Ще лише знайшли, і уже є "аффтаритетні" заключення від мента, який забив болт щось розслідувати.

Читайте також