На території спаленого маєтку сім’ї барона-самозванця в Мукачеві 5-й день тривають розкопки (ФОТО)

8
7

Як не дивно, місце, де стався фактично самосуд, а також де міліція виявила зброю та стоси документів сумнівного погодження, ніхто не охороняє. Ніхто з правоохоронців не проводить тут слідчі дії, хоча і сину і батьку Калманам інкримінують чимало правопорушень.

Це роблять самі ж роми, які вже 5-ий день розбирають завали шикарного маєтку самопроголошеного барона Калмана Лакатоша, чий син є головним підозрюваним у вбивстві 18-річного рома і балотується на цих виборах у міську раду Мукачева від президентської партії Солідарність.

Вже після знахідок міліції роми розкопали тут сейф з документами – це переважно копії паспортів та усіляких посвідчень сторонніх осіб.
Також у понеділок, 12 жовтня до мукачівської міліції поступило повідомлення від жительки табору про те, що у закинутому будинку вона виявила поліетиленовий пакунок з зброєю. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка підтвердила цей факт. Під сходами дійсно виявили пакет з двома пістолетами, один з яких був схожий на револьвер, та набої.  Кілька днів перед тим міліція виявила у будинку Калманів автомат, гранату та боєприпаси.

Чи не найактивніше розкопки на території маєтку Калманів проводять їхні колишні раби – з надією знайти бодай якісь залишки власних документів. Редакції вони розповіли про катування та знущання, навіть показали дерево, до яких їх прив’язували і били як у часи рабовласницького ладу.

Нагадаємо, що рішенням суду батька та сина Калманів затримали на 60 діб. Усі подробиці кривавих розбірок у ромському таборі в Мукачеві читайте в публікації:

Mukachevo.net

Коментарі

Т
тячивець

все нажите непосильним трудом згоріло браво роми

4
444

ворота уже украли і золото гледяють

И
ИРЖІ

ТАТЬ 10 МАШИН СГОРІЛО.

#
####

Сама настояща циганщина.

ДВ
До Васько

У тебе ліпша?я би не повіла шо се хлів.

В
Васько

Вроді барон... но хижа - самий настоящий циганський сарай.

МП
Міліціштам плохо

"Конфісковати" не є нич.

Читайте також