На території Ужгородського аеропорту побудують храм

12
7

19-го липня Високопреосвященніший архієпископ Феодор відвідав м. Ужгород, де на території Ужгородського аеропорту освятив оснування храму на честь святителя Миколая.

 

Біля входу в аеропорт свого архіпастиря зустрічала церковна громада. А маленькі прихожани вітали архієрея хлібом та сіллю.
 
Після самого чину освячення заснування храму Вископреосвященніший архієпископ Феодор звернувся до усіх присутніх зі словами привітання з цією історичною подією, розкрив значимість храму в житті християнина, побажав швидкого будівництва цієї святині, а всіх хто особливо потрудились - нагородив архієрейськими грамотами та надав всім Боже благословення.

Коментарі

П
Перехожий

Не зовсім так, Мукачівський лігінь. Біблія у кожного є, і ікони у всіх є, і в церкву народ справно ходить. Церкви майже всі відремонтували, нових немало побудували. А маємо те, про що пише "Я" - гниль.

W
Winkelschlieifer

Релігія - опіум! А літак на посадці зачепить за хрест і Бог не поможе............... P.S.Fedir, почитай в Wikipedia статтю про транслітерацію, може научишся зрозуміло писати на латиниці.

МЛ
Мукачівськый лігінь

Бида нашої держави в тому що делитанти і тупи не грамотні люди лізуть туди де зовсім нічого не розумиють.Це стосовно політики,медецини і.т.д А на рахунок релігії то всі все знают і всі майстри, лиш правда Біблію мало хто читав а в церкву лиш на пасху забігають і то в кращому випадку.

МЛ
Мукачівськый лігінь

Недавно зустрів в неті гарні слова. "Я-СВЕТ,а вы не видите Меня, Я-Путь,а вы не следуете за Мной, Я-Истина,а вы не верите мне, Я-Жизнь,а вы не ищите меня, Я-Учитель,а вы не слушаете Меня, Я-Господь, а вы не повенуетесь Мне, Я-ваш ЛУЧШИЙ ДРУГ,а вы не любите Меня. ЕСЛИ ВЫ НЕСЧАСТНЫ, ТО НЕ ВИНИТЕ МЕНЯ.

1
123

Релігія - це бізнес. Краще б залучили інвестиції для розвитку аеропорту, а не х* страдали.

Я
Я

А дщавайте в кожній школі, садочку, лікарні, та й взагалі на територіях всіх адмін будівель побудуєм по храму...Нічого, що в нас світська держава... От тільки храмів нам не вистачає...мало їх на кожному кроці...може на кожен будинок по хресту повісим... Як на мене, православні церковники подуріли вже всі, а люди з ними... Подивіться як ми живемо, подивіться, що відбувається навколо!!!Всюди гниль...і храми вас не врятують...працювати слід над собою, всередині себе...а не хрести зводити і відкормлювати й без того немалі животи батюшок...які бля...ють, катаються на Лексусах, ведуть безчесний спосіб життя і прикривають всю свою гнилу суть хрестом... А може який батюшка такий приход? Куди ми котимось...

F
FEDIR

Vi tam na Zakarpatyi zovsim zdurili ,na koschnomu uhlu Zerkva na koschnij vulizi Bank i po 3-4 Apteki,na koscnomu sahu kafe,restorani,tak scho ne schalijtesya scho vam tak tyasko schivetysya!

Читайте також