На Тячівщині 13-річний хлопець на мотоциклі збив пенсіонера. Пішохід помер (ФОТО)

38
4

Аварія сталась вчора, близько 19:20 години. До правоохоронців надійшло повідомлення від медиків, які констатували смерть пенсіонера та госпіталізують до лікарні неповнолітнього хлопця.

Як зазначають у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, 13-річний місцевий житель, керуючи незареєстрованим мотоциклом «GEON», не впорався з керуванням та допустив наїзд на 93-річного односельчанина, який саме переходив дорогу.

Від отриманих травм старший чоловік загинув на місці, а малолітнього водія мотоцикла госпіталізували до реанімаційного відділення.

Слідчі вилучили з місця події транспортний засіб та інші речові докази, і внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація - ч. 2 ст. 286 ККУ.

У справі буде проведено ряд експертних досліджень для встановлення об’єктивних обставин справи.

З родиною малолітнього, який незаконно керував незареєстрованим транспортним засобом, працює ювенальна поліція.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Айбо

Нич му не буде крім профілактичної розмови риміньом по гузицям . Йому щи ниє і 14 -ти років, лем з сього віку є кримінальна відповідальність.

М
Міша

Ці гукани здуріли повністю,стільки аварій із за цих малоліток невже не вчить?дати мотоцикл 13 річному пустелникові !!!!!!батьки визовсім йо…..ті?????

ЗП
земля пухом

малолітній дебілоїд

Я
Ясно

5 рок тюрьми i крапка! Задрали цi льотчики / пiлотчики в населених пунктах !

Читайте також