На Тячівщині накрили нелегальний зоопарк. Один з порушників втік з мавпою (ФОТО)

20
5

11-12 серпня працівники Державної екологічної інспекції Закарпаття, у курортній частині смт Солотвино виявили людей, які незаконно утримували тварин та птахів, які внесені у Червону книгу. Вони використовуючи їх для наживи.

Як зазначають у прес-службі інспекції, один з чоловіків навіть встиг втекти з мавпою.

"Винуватців притягнули до відповідальності, складено 2 адміністративні протоколи на загальну суму 6800 гривень. Суми штрафів вже сплачені", - зазначають екологи.

Варто нагадати за такі порушення передбачений штраф від 3400 до 5100 гривень. У разі спричинення тваринам тілесних ушкоджень настає кримінальна відповідальність.

Начальник Держекоінспекції Михайло Банк звертається до небайдужих громадян з проханням: у разі виявлення подібних фактів просимо повідомляти екологічних інспекторів на «гарячу лінію» або офіційні заяви.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
воєнкоиму

усе одно-їх усіх цих би- в армію бо тепер треба

*
*****

Тварин вилучати, а до цих ділашів регулярні перевірки!

І
інокентій

то вун не з мавпов утік а із своюв жонов,просто они дуже похожі

ТВ
то вже малфовтікач

То наші румуни до такого ся взяли? Та ніби завжди заробляли тяжкою працею, ну потім цігаретлі тігали, айбо "малфовати"?! Доречі, обидва не-малфи виглядають досить здоровими, до стройовоі придатними - воєнком незвільнений, агов! вони мають бути у тебе

ПУ
природа умират

та они ті гроші за пару дну удобют і упят будут заниматися експлуатацією тварин,нехарники. до них треба регулярно навідуватись з провіркою а не один раз в рік

Читайте також