На Тячівщині перед жінкою вибухнув котел. Закарпатка загинула на місці

7
4

11 листопада о 20:50 до рятувальників надійшла інформація від чергової медсестри про те що, до приймального відділення Тячівської РЛ було доставлено тіло громадянки 1985 р.н., яка проживала у с.Тячівські Лази, вул. Перемоги.

Як повідомляє управління ДСНС України у Закарпатській області, виїздом на місце події оперативної групи Тячівського РВ УМВС встановлено, що близько 18:30 стався вибух твердопаливного котла в підвальному приміщенні житлового будинку загиблої.

Внаслідок цього жінка загинула на місці. Пожежі та загорання внаслідок вибуху не було.

Коментарі

Д
Добрый

Чёт тут не чисто. Котлы должны быть оборудованы стравливающими клапанами. И в этом случае ( есть свет, нет света ) избыточное давление тупо сбрасывается. Как пример,аналогичная элементарная автоматика устанавливается на всех авто с воздушными тормозами и автобусах с пневмоприводами. И ничё не взрывается. Да и о каком взрыве вообще может идти речь? Разорвать котёл избыточным давлением - да. Но не так чтоб - кровь, кишки, разгондурасило. Чёт не чисто.

ДК
До Капец

Ще й як може вибухнути! Якщо не правильне встановлене опалення то запросто може вибухнути коли відключають світло. Якщо в домі гравітаційна (самотьочна) система опалення то звісно такий котел не вибухне. Якщо якийсь дядя Вася ставив опалення не робив гравітаційне опалення, а поставив труби хоч як де вода буде рухатися за допомогою насоса то такий котел може бабахнути як має бути! Якщо розрахунок іде на насос то відразу після котла потрібно хочаб ставити чугунну батарею на 10 ребер мінімум та клапан який відкриє його коли пропаде світло. Звісно ліпше купити великий "термобак" після котла який накопичує і довго віддає тепло. А само ліпше поставити акумулятори та інвертор плюс термобак.

Б
Борн

Кто-то в угле подарок с "АТО" припрятал, вот он в котле и рванул.

К
Капец

Ще не чув, щоб твердопаливні вибухали... Що там могло рвонути, пелет?

Читайте також