На Тячівщині п'яний водій VW Golf збив пенсіонера (ФОТО)

8
4

Автопригода трапилася сьогодні, 17 грудня, в селі Нересниця.

У поліції Закарпаття розповідають, що близько 13:20, водій автомобіля «Volkswagen Golf», 48-річний мешканець села Ганичі Тячівського району, рухаючись у напрямку села Терново, не впорався з керуванням – і допустив наїзд на пішохода.

Внаслідок ДТП потерпілий, 69-річний житель села Вільхівські Лази, отримав політравми та доправлений до місцевої лікарні.

Як з'ясували правоохоронці, водій VW Golf керував автівкою у стані алкогольного сп’яніння. Медосвідчення показали 2,2 проміле алкоголю в крові.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Автомобіль поміщено на спецмайданчик відділку поліції.

Усі обставини справи з’ясовують слідчі.


Коментарі

Т
Тома

Пяні чорти реально надоїли.

ВЗ
Все знає

За кермом був ПІП з ПЦУ. Він часто любить бухати! До речі він жив з третьою жінкою! В придачу жиє на халяву за гроші , які дають на будівництво згорівшої каплиці на кордоні Ганич та Нересниці! Я не розумію куди ті люди дивляться! Всі в селі знають, що він п'є, курить, жив уже з третьою жінкою. Но все рівно даже на машину один клиент йому капнув!

І
Іван

Колись пяні сиділи в ЛТП. Зараз на іномарках. Потрібно знову відкривати ЛТП.

К
копоть

мені лічно сі пяні уже надоїли ..туй треба драконовські міри ..нажерисся , збивись -тюрьма +права не увидиш нигда ..на вопрос ош нарушавуть мої права !!! не нарушавуть їзди на маршрутках . айбо касаеся од таврії до майбаха ...

Читайте також