На Тячівщині прикрили гральний бізнес

5
0

Закарпатські податківці продовжують виявляти заклади, які незаконно проводять азартні ігри.

Так, отримавши днями інформацію, працівники податкової міліції навідалися в один із населених пунктів Тячівщини і в підвальному приміщенні двоповерхового будинку виявили 5 працюючих гральних апаратів та 1 гральний апарат типу "Рулетка" на три гральні місця. Мало того, що жодних документів про власника чи походження техніки пред’явлено не було, на одному з апаратів відвідувач грав в азартну гру з отриманням грошової винагороди.

Під час перевірки встановлено, що підприємець з Тячівщини, власник будівлі, надав підвальну частину в оренду іншому підприємцю з Рахівщини, який у свою чергу передав приміщення в суборенду мешканцю Рахівського району.

Гральні автомати вилучено та передано на відповідальне зберігання. Матеріали справи знаходяться на вирішенні згідно з чинним законодавством.

Нагадаємо, в Україні гральний бізнес знаходиться під забороною з 25 червня 2009 року. За організацію та проведення азартних ігор, згідно із Законом „Про заборону грального бізнесу в Україні», застосовуються штрафні санкції у розмірі 8000 мінімальних заробітних плат (на сьогодні це майже 7,7 млн. грн.).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також