На Тячівщині «регіонали» конвертами підкуповують лісорубів

4
7

Крім того, в. о. голови райдержадміністрації Цірик Михайло на урочистому святі День працівника лісу зі сцени агітував виборців голосувати за кандидата у парламент Михайла Шелевера.

Про це Мукачево.net повідомили у прес-службі кандидата в депутати до парламенту Михайла Вурсти.

Відповідно до пункту третього частини першої статті 74 Закону України  «Про вибори народних депутатів України» участь у передвиборній агітації посадовим і службовим особам органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів та суду – заборонена.

Святкування розпочалося 16 вересня в  смт. Усть Чорна  на місцевому стадіоні. О 15.00 на свято прибули Михайло Шелевер , кандидат у депутати в 72 окрузі та в. о. голови райдержадміністрації  Михайло Цірик. Замість того, аби привітати лісорубів з їхнім днем, пан Цірик закликав усіх присутніх голосувати за Михайла Шелевера та роздавав гроші у конвертах.

Щоб організувати свято для лісорубів у підприємців  примусово збирали гроші. За попередньою інформацією кожна фізична особа підприємець мала віддати по 200 гривень.  Мешканці смт. Усть Чорної обурені : «Пан Шелевер  оголосив, що свято організовано за його власні кошти і присвоїв собі заслуги підприємців. Між тим йому мало б бути соромно організувати захід і вести агітацію, коли на дворі практично немає доріг. Краще б зайнявся  ремонтом доріг»

Коментарі

Ж
Жанна

Головне щоб дали вільно голосувати, а то обіцяють що будуть дивитись бюлетні за кого галочку ставиш, а якщо не покажеш то зроботи звільнять. Регіони вобще обнагліли, думають вибори провести як у росії.

З
Закарпатський

Шановні Закарпатці ! 28 жовтня 2012р. на виборах, всі скажемо ГЕТЬ ПАРТІЮ РЕГІОНІВ-ЗЛОЧИНЦІВ ВІД ВЛАДИ !

Д
ден

і чого ж мене ніхто не підкуповує???))))

Г
галина

Докази такі, що вже є заява у міліції і свідків ціла купа. Дивіться наступну статтю. У міліції уже допитують людей. Так що буде тим синім шелеверам і залякування і пікуп і налепи. Ганьба йому!!!!!!!!!!!!!!!!!

11
1 1 1

мене балога сахаром , гречков, олайом і чайом купував пару років назад і шо??? Міністром став!

Ж
журналіст

докази??? подібні заяви без конкретних свідчень людей, котрі оті конверти отримали - пуста балаканина

МС
Микола Староста(Жалива)

Мер Мукачева Лендел, цікаво чим займається?

Читайте також