На Тячівщині службовець взяла 9 тис. хабара за швидку зміну прізвища

4
3

Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Тячівською прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди) закарпатці, яка працювала у відділі державної реєстрації актів цивільного стану Тячівського районного управління юстиції.

За попередніми даними службовець одержала неправомірну вигоду у сумі 9,5 тис. грн. за сприяння з використанням свого службового становища у прискоренні оформлення та виготовлення документів щодо зміни прізвища.

Керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір уточнив, що на стадії досудового розслідування між підозрюваною та прокурором укладено угоду про визнання винуватості та визначено узгоджену міру покарання.

Остаточне рішення у цьому кримінальному провадженні невдовзі буде прийнято судом.
       


 

Коментарі

Л
Ласло

Цікаво,а за що клєрк РАЦСу взяв таку касу?То чистої води лохотрон.Клєрк лише приймає заяву на зміну прізвища та скеровує справу до поліції.Ось там і вирішується доля.Після перевірки заключення може бути позитивним або негативним.Тільки на підставі заключення поліції РАЦС видає довідку про зміну прізвища.Лоха чітко розвели на бабки.

Д1
До 123

Для чого писати не правду в мене було весілля в суботу при чому виїзна церемонія,мене попередили , що після робочого часу виїзна церемонія дорожча, мені дали рахунок, який я оплатила через Ощадну касу, на рахунок Головного управління, і більш жодних коштів не давалось і навіть ніяких нарікань з боку працівників! Тому я не вважаю що ваше повідомлення можна розглядати, за правдиві слова!

1
123

У Мукачеві в Рацсі ще більші взятки беруть, особливо за виїзні церемонії

Читайте також