На Тячівщині водій Fiat збив дівчинку, яка раптово вибігла на дорогу. Дитина померла у лікарні (ФОТО)

9
16

Аварія сталась вчора, 22 липня близько 19:00 години у селі Новобарово, що на Тячівщині.

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття зазначають, 29 річний водій Fiat Doblo з села Сокирниця скоїв наїзд на дівчинку, 2019 року народження. Дитина раптово вибігла на дорогу з двору.

Дитину та її маму водій одразу відвіз до лікарні, але, на жаль, врятувати життя дівчинці не вдалось, вона померла у реанімаційному відділенні.

Відкрито провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій за кермом був тверезий.

Автомобіль забрали на арештмайданчик, призначено ряд експертиз.

Нагадаємо, у ДТП на Херсонщині загинув 39-річний закарпатець.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

С
СПРАВЕДЛИВИЙ

У цій конкретній ситуації потрібно розібратися досконало . А почати зі швидкості авто та гальмівного шляху НА ДАНІЙ ДІЛЯНЦІ ДАНОГО "ТВЕРДОГО ПОКРИТТЯ" (на жаль , не дороги). Для цього потрібно провести експертизу . Швидкість є найчастішим чинником порушників ПДР. Щодо загиблої дитини ..... Перше : виховання з пеленок (sorry - памперсів) ; друге : ПОСТІЙНИЙ НАГЛЯД і ДОГЛЯД (навіть до самостійного відвідування школи ) . P.S. ТИТАНІК теж зазнав катастрофи з черги різних помилок , починаючи з неправильного встановлення ЗАКЛЕПОК корпусу на судні , а не виключно із-за випадкового зіткнення з фатальним айсбергом .

З
Закон

Не все винуватий водій… Була ситуація коли дитина вибігла на проїзжу частину де в той час проїзжало авто, і не попала під колеса, а головою зробила вмятину в передній правій двері… Тут також водій винуватий?

О
Олег

Це не водій скоїв наїзд, а дитина побігла під машину! Пишіть правильно!

М
Марія

Йшли по Ужгороду. Перед нами дитина 5р виривається у бабусі, різко через кущі і прям на дорогу під машину. Не змогли швидко зреагувати. Їй просто повезло. А цій дитині не повезло. Дуже шкода цього водія, такий жах для обох родин

N
Notika

Шкода дитинку, і батьків. Але куди дивляться батьки? Батьки нераз сидять на дитячих майданчиках у телефонах , або курять, пиво п'ють, і діти що хочуть ,то і роблять. Сьогодні якраз переді мною мала дитинка бере і вибігає на дорогу,я ще подумала не дай Бог їхала б машина теж біда би була. А мати і не бачила. Я аж потерпла. Тепер у сім'ї дитини горе , і молодого хлопця також шкода . Шановні батьки !!! Слідкуйте за своїми дітками. Якщо жиєте при дорозі, то ворота на ключ закривайте,щоб дитина не змогла вийти за межі двора. Якщо живете у багатоповерхівках також слідкуйте за своїми дітками. Бо потім біда як у одній родині, так і в другій. А маленькому Ангелочку Світла пам'ять!??????

І
Ігор

В мене донечка стільки ж років...я б жити не міг після такого... співчуття рідним....

D
Doblo

То вам не Папрік Добронь, догоги ниє

Т
Тячівець

У тому селі дорога вбита настільки що і 30 їхати складно

ВВ
Вечер в хату!

Нижнему умнику. Вот какой тебе нужен шанс, уася. Ты едешь по дороге в населенном пункте. Населенном не деревьями, кустами, а людьми, уася. Любой человек в населенном пункте, уася может резко потерять сознание или совершить движение телом, уася. Твоя задача, уася, это предвидеть, уася. Ибо не всегда, уася, тебе быть молодцем. А раз, уася, ты тут собрался умничать, уася, карма тебе подарит старческое слабоумие, уася. Вот тогда, уася, твои родичи будут тебя водить на шнурке, чтобы ты не бросился на машину.

М
Михайло

Пишу відповідь до того барана, що відписував по-закарпатськи "до пенсіонера"! При дотриманні ПДР в населеному пункті дозволяється швидкість 50 км/год і не більше! При такій швидкості водій зможе відреагувати на будь-яку ситуацію на дорозі, тому вина на водієві.

P
petro

це трагедія. Який шанс зупинится якщо вибігають прямо перд машиною? - практично нульовий хоч 60км/г хоч 40 та хоч 30 км/год. Поки спрацює тормозна система машина 2-3 метрів але проїде. Тут хіба кермо різко вивернути і то як повезе...

М
Міша

Батьки виноваті шо за 3 річним дітваком не дивилися

ДП
До пенсонера

ти пинзіяшу дурний!!! нарас видко старческий маразм... іщись'ся не розобрав, подробну інформацію не опубліковали, а ти вже шофера виниш. ко ти такий???? ти там бов??? ти вто видів???? та сиди тихо собі, ти, пердуне старий і не говори кой незнаш!!!!

ДП
До пенсіонера

Навіть при швидкості 50км/год якщо переїхати то шансів мало,за дитиною дивитися потрібно. Такщо не пишіть дурню

П
пенсіонер

Якщо б їхав 50 км. на год. так як правила руху пишуть, то такого б не сталося, а то літають селами по 80-100 км на год. А де наша доблесна поліція на нових іномарках, повний безпредєл у державі!!!

С
Свідомий

Нашли людині проблеми... За дітьми позерати треба!

Читайте також