На Тячівщині водій наїхав на 25-річного пішохода

11
1

Днями, вночі, у селі Р. Мокра Тячівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. 35 – річний водій автомобіля «ВАЗ- 2101» не впоравшись з керування власного транспортного засобу скоїв наїзд на 23 – річного пішохода, який у час ДТП отримав тілесні ушкодження з якими й був доставлений у реанімаційне відділення лікарні.

Виїздом слідчо-оперативної групи було  встановлено, що  біля  23 год., у с. Р.Мокра,  35- річний водій, мешканець цього ж села, керуючи автомобілем марки  «ВАЗ- 2101»,  не впорався з керуванням   власного  транспортного засобу, виїхав   на праве узбіччя дороги  й допустив наїзд  на 23 – річного мешканця  с. Р. Мокра .

Внаслідок цієї ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження  з якими й був доставлений у реанімаційне відділення  Тячівської РЛ.

Автомобіль «ВАЗ- 2101»  затриманий та поміщений на штраф-майданчик. По даному ДТП проводиться перевірка, пише управління ДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

В
віталька

"На Тячівщині водій наїхав на 25-річного пішохода". "..допустив наїзд на 23 – річного мешканця с. Р. Мокра." - а два роки де ділись? Чи там ще був хтось, 25-річний ?

Читайте також