На Тячівщині все ж продовжили ремонт доріг

7
0

Цьогоріч вдалося розпочати широкомасштабні ремонтні роботи автошляхів загального користування місцевого значення на території району.

Слід відмітити, що такі роботи не проводились на Тячівщині впродовж останніх декілька  років. А оскільки певну суму коштів (20 відсотків від вартості робіт)  вносили й громади місцевих рад, тож зрозумілою є посилена увага людей щодо ходу виконання робіт.

Втім, певні побоювання, що дорожники можуть не встигнути завершити ремонти до настання осінніх дощів,  викликали у мешканців  Усть-Чорнянського куща  невдоволення. Майже 40 людей у понеділок вийшли  на центральну вулицю з вимогами  розпочати роботи негайно.

У ході зустрічі, людям було роз’яснено причини тимчасової  призупинки робіт. Зокрема, дана ситуація виникла внаслідок відсутності гравійної висівки.

І того ж дня роботи було відновлено на ділянці між населеними пунктами Усть-Чорна та селищем Дубове, які досі продовжуються. Також на протязі трьох робочих днів  будуть завершені роботи в селі Красна та розпочнуться між селами Красна та Усть – Чорна. А ті ділянки доріг, які знаходяться в аварійному стані будуть оновлені за допомогою гравійно-піщаної суміші  та щебеню аби можна забезпечити проїзд між гірськими селами у зимній період.

До речі,  в Усть-Чорній цього року вже відновлено 4 км. доріг асфальтобетонного покриття. Тож наступний напрямок, а це дорога з гравійним покриттям буде зроблена одразу по завершенню  ямкових  ремонтів на автошляхах з асфальтним покриттям.

При сприятливих погодніх умовах певний об’єм робіт буде виконаний ще цього року, інший буде продовжено вже в наступному. Тож мешканцям Усть - Чорної та навколишніх гірських сіл не варто непокоїтися, пише прес-служба Тячівської райдержадміністрації .

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також